Jesus Fenerbahçe'yi arkadan vurdu! Kimse bunu beklemiyordu: Son yaptığı taraftarları çıldırttı

Jesus Fenerbahçe'yi arkadan vurdu! Kimse bunu beklemiyordu: Son yaptığı taraftarları çıldırttı

Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 4 puan arkasında yer alan Fenerbahçe'de tecrübeli teknik adam Jorge Jesus'un Fenerbahçe'den ayrılmak istediği ve Brezilya'nın başına geçmek için lobi çalışması yaptığı iddia edildi. Söz konusu iddialar sarı-lacivertli taraftarları çıldırttı.

Spor Toto Süper Lig'e iyi bir giriş yapan ancak formunu sürdüremeyerek Galatasaray'ın 4 puan gerisine düşen ve şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'de Jorge Jesus depremi yaşanıyor. 2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe'de çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.

Sezon sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek Jesus, sarı-lacivertli ekipten ayrılmak için hamle yaptığı ve Brezilya'nın başına geçmek için lobi çalışması yaptığı öne sürüldü.

Kanarya'nın Portekizli teknik adamı Jorge Jesus Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor. Tecrübeli teknik adamın, Tite'ın bıraktığı görevi devralmayı ve Brezilya Millî Takını'nı yönetmeyi istediği iddia edildi.

LOBİ ÇALIŞMASI YAPIYOR

GOAL'de yer alan habere göre; 68 yaşındaki Portekizli teknik direktör, Brezilya'dan kendisine teklif gelmesi durumunda ikinci kez düşünmeyeceğini yakın çevresine aktardı. Jesus'un ismini güçlendirmek için Brezilya Konfederasyon Başkanı Ednaldo Rodrigues ile yakınlaştığı ileri sürüldü.

Jorge Jesus'un paylaşımı Fenerbahçeli taraftarları çılgına çevirdi! | Goal.com Türkçe

Söz konusu iddialar hakkında sarı-lacivertli ekip ve Jesus'tan henüz herhangi bir yalanlama gelmedi.

Brezilya'nın ilk hedefinin Carlo Ancelotti olduğu belirtilirken sarı-laciverti ekibin hocası Jorge Jesus'un perde arkasında lobi çalışması yaptığı iddia edildi. Jesus'un futbol dünyasındaki insanlara müzakereye açık olduğunu ve Fenerbahçe ile yaptığı sözleşmenin sorun olmayacağını söylediği ileri sürüldü.

Jesus'un Fenerbahçe'den ayrılmak için yaptığı bu hamle sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı. Sosyal medyadaki pek çok taraftar Jesus'u eleştiri yağmuruna tuttu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN