Jesus’tan ayrılık sinyali

Jesus’tan ayrılık sinyali

Sezon başında Fenerbahçe’nin başına geçen tecrübeli çalıştırıcı Jorge Jesus, sezon sonunu işaret ederek ayrılık sinyali verdi. Portekizli teknik adam, kararını mayıs ayında vereceğini belirtirken “Türkiye’den ayrılıp ayrılmayacağımı sezon sonunda göreceksiniz” dedi.

Fenerbahçe’nin tecrübeli teknik adamı Jorge Jesus sezon sonunda takımdan ayrılma sinyalleri verdi. Sezon başında takımın başına geçen Portekizli çalıştırıcı taraftar ve camianın en fazla beğendiği isimlerden biri olmuştu.

Süper Lig’e flaş bir başlangıç yaparak beğenileri toplayan Jesus ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde de gösterdikleri performansla taraftarın beğenisini toplamıştı. Avrupa’nın tanınan isimlerinden olan Jorge Jesus’un sezon başında 1 yıllık sözleşmeye imza atması taraftarları meraklandırsa da tecrübeli çalıştırıcının sezon sonunda takımdan ayrılmak isteyeceğine ihtimal verilmiyordu. Sezon ortasında Dünya Kupası arası verilmesinin ardından performansında düşüklük yaşayan Sarı-Lacivertlilerde Dünya Kupası arası belirleyici etken oldu.

Dünya Kupası arası öncesinde kendi sahasında ezeli rakibine 3-0 kaybeden Fenerbahçe, Süper Lig’de liderliği kaybederken Avrupa Lig’inde de bu sezon çok kötü performans sergileyen Sevilla’ya elendi. Dünya Kupası’nda gösterdiği performansla beklenenin altında kalan Brezilya milli takımının teknik direktörünün takımdan ayrılmasının ardından adı sık sık Brezila ile anılan Jesus’ta takımdan ayrılma sinyalleri vermişti.

Son olarak Portekiz basınına yaptığı açıklamada Brezilya Milli Takımı iddiaları hakkında konuşan tecrübeli teknik adam “Dünyada Brezilya’ya teknik direktörlük yapmak istemeyecek herhangi bir teknik direktör var mı? Benimle kimse görüşmedi. Sözleşmem Mayıs ayında bitiyor. Sonra ne olacağını göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Brezilya Milli Takımı için oldukça açık olduğunu belirten Jesus “Brezilya Milli Takımı’na kim teknik direktörlük yapmak istemez? Belki Real Madrid ve Barcelona’da çalışıyor olsam istemezdim. Bir milli takımın başına geçmek için uygun muyum, çok az ama bir hipotez olabilir” dedi.

Jesus, sezon sonunu işaret ederek “ Sadece şampiyon olabileceğim takımları kabul ederim, kulüplerimi bu şekilde seçiyorum. Hiçbir şey kazanamayacağım bir kulüpte teknik direktörlük yapmam. Hemen karar vermiyorum, Türkiye’de kalıp kalmadığımı göreceksiniz” diyerek sözlerini noktaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN