Jorge Jesus açıkladı: Fenerbahçe dışındaki teklifleri reddettim

Jorge Jesus açıkladı: Fenerbahçe dışındaki teklifleri reddettim

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, Fenerbahçe ile beraber farklı takımların kendisine teklifte bulunduğunu açıkladı. Jesus ayrıca Fenerbahçe haricindeki teklifleri reddettiğini belirterek "Fenerbahçe dışında Atletico Mineiro, Corinthians ve Fluminense de istedi. Fenerbahçe dışındaki teklifleri basit bir nedenden ötürü geri çevirdim. Brezilya'da sadece Flamengo'da çalışırım. Benfica'dan sonra Sporting'i çalıştırırken gerçekten acı çektim." dedi

Son günlerde ismi Fenerbahçe ile anılan Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu.

UOL Esporte'den Renato Mauricio Prado'ya konuşan deneyimli teknik adam Fenerbahçe dışında kendisine gelen teklifleri geri çevirdiğini açıkladı.

Jorge Jesus'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Elbette Flamengo'ya dönmek isterim, evet. Ancak, her şey bana bağlı değil. 20 Mayıs'a kadar Flamengo'yu beklerim. Sonrasında hayatımla ilgili bir karar vermem gerekecek.

Fenerbahçe dışında Atletico Mineiro, Corinthians ve Fluminense de istedi. Fenerbahçe dışındaki teklifleri basit bir nedenden ötürü geri çevirdim. Brezilya'da sadece Flamengo'da çalışırım. Benfica'dan sonra Sporting'i çalıştırırken gerçekten acı çektim.

"JESUS FENERBAHÇE'YE GİDECEK"

Jorge Jesus ile röportajı yapan Brezilyalı gazeteci Renato Mauricio Prado, söyleşinin sonunda şu notu düştü:

"Büyük ihtimalle Jesus Fenerbahçe'ye gidecek. Cumartesi günü Lizbon'a geri dönüyor. 20'sine kadar Flamengo'nun vakti var. O ana kadar harekete geçmezlerse Jesus'un adresi belli."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN