"Kadıköy Boğası" Serhat Akın'dan Kiev yenilgisi sonrasında ilginç çıkış: Kadıköy'de büyü var

"Kadıköy Boğası" Serhat Akın'dan Kiev yenilgisi sonrasında ilginç çıkış: Kadıköy'de büyü var

Sarı- lacivertli forma altında gösterdiği performansla Fenerbahçeli taraftar tarafından "Kadıköy Boğası" lakabıyla anılan eski yıldız Serhat Akın, Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev ile karşılaştığı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında dikkat çeken paylaşımlara imza attı. 41 yaşındaki eski yıldız Fenerbahçe'nin stadı Şükrü Saraçoğlu'nda büyü olduğunu iddia ederek "Kadıköy’de büyü var bunun başka açıklaması yok bu nasıl maç kafayı yiyeceğim" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turu rövanş maçında Ukrayna'da 0-0 berabere kaldığı Dinamo Kiev ile karşılaşan Fenerbahçe, normal süresi 1-1 eşitlikle sona eren karşılaşmada 114. dakikada eski oyuncu Karavayev’in golüyle karşılaşmadan 1-2 mağlubiyetle ayrılarak tura veda etti.

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Serhat Akın, karşılaşma boyunca yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekti.

2000-2005 yılları arasında sarı-lacivertli forma altında 153 maça çıkarak 49 gol atan "Kadıköy Boğası" lakabıyla anılan eski yıldız, Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki futbolunu, "Bu Fenerbahçe bu sene çok can yakar" diyerek yorumladı. 41 yaşındaki eski yıldız soyunma odasına golsüz eşitlikle gidilmesinin ardından, "İlk yarının hakkı bu skor değildi bence…" ifadelerini kullandı.

Serhat Akın Ukrayna temsilcisinin ilk golünden sonra ise adeta isyan ederek "Kadıköy’de büyü var bunun başka açıklaması yok bu nasıl maç kafayı yiyeceğim!!!!!!" paylaşımını yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN