Kanarya’da teknik heyet çıkmazı

Kanarya’da teknik heyet çıkmazı

İki kupada da şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus’un geleceği gizemini koruyor. Portekizli hocanın takımdan ayrılması halinde Tite ile masayaoturacak yönetim, gelecek sezonun kadro planlamasını da teknik heyetin durumuna göre yapacak.

Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un geleceği merak konusu. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Portekizli hoca, başkan Ali Koç ile görüşmelerini sürdürürken Brezilya basınında yer alan haberde, Fenerbahçe’nin Brezilya Milli Takımı’nın eski hocası Tite ile görüştüğü öne sürüldü. Sezonun bitmesine sayılı günler kala Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus’un akıbeti merak konusu.

Brezilya basınından UOL Esporte’de yer alan haberde, Dünya Kupası’nda Brezilya’nın hocalığını yapan Tite, turnuvanın ardından görevi bırakmıştı. Boşta olan Tite’nin Brezilya dışından 4 takımla görüştüğü ve bunlardan birinin Fenerbahçe olduğu belirtildi. Brezilyalı spor gazetecisi Bruno Andrade, Jorge Jesus’un Suudi Arabistan milli takımına gidebileceğini yazdı. Andrade, Brezilya milli takımından ayrılan Tite’nin ise Fenerbahçe ile görüştüğünü söyledi. 62 yaşındaki Tite, Brezilya Milli Takımı’nın dışında kariyerinde, Corinthians, Atletico Mineiro, Palmeiras, Al-Ain, Internacional, Al-Wahda takımlarında hocalık yaptı.

Fenerbahçe’de teknik direktör belirsizliği sona erdiği anda transfer çalışmaları da hız kazanacak. Son yıllarda gelecek vaat eden, genç ve satışından gelir elde edilebilecek futbolculara yatırım yapan Fenerbahçe, yeni sezonda transfer politikasını değiştirecek. Sarı-lacivertliler, takımın ihtiyaç duyduğu mevkileri yıldız isimlerle takviye edecek. Kadro kalitesini artırmak için hareket edecek yönetim, elindeki bazı isimlerle de yol ayrımına gidecek.

Kadroda düşünülmeyen isimlerden Gustavo Henrique, Nazım Sangare, William Arao, Serdar Dursun ile yolların ayrılması gündemde. Osayi Samuel, Attila Szalai, Miguel Crespo, Diego Rossi ve Jayden Oosterwolde ise teklif gelmesi halinde değerlendirilecek isimler olarak ön plana çıkıyor. Jesus ile yola devam edilmesi halinde Portekizli çalıştırıcının listesine uyacak olan yönetim, farklı bir teknik adam ile anlaşılması halinde ise sezon öncesi kampında ayrılacak isimlerin rotasını çizecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN