Kanarya'ya Fatih Terim piyangosu! İmparator ilk transferini Fenerbahçe'den yaptı! 46 yıl sonra ilk kez...

Kanarya'ya Fatih Terim piyangosu! İmparator ilk transferini Fenerbahçe'den yaptı! 46 yıl sonra ilk kez...

2010 yılından bu yana Yunanistan Ligi'nde şampiyonluğa hasret kalan Panathinaikos'u şampiyonluğa ulaştırmayı hedefleyen Fatih Terim, ilk transferini bitirdi. İmparator, Yunan ekibindeki ilk transferini Fenerbahçe'den yaptı.

Yunan devi Panathinaikos'un başına geçtikten sonra 2'de 2 yaparak Yunanistan Ligi'nde liderlik koltuğuna oturan Fatih Terim, transfer çalışmalarına başladı. Galatasaray'ın efsane ismi, Fenerbahçe'nin yıldız ismini kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Yaklaşık 2 yıllık aranın ardından yeşil sahalara geri dönen Fatih Terim, Yunan ekibi Panathinaikos'un 2010 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmek için kolları sıvadı. Kış transfer sezonunda gözünü Süper Lig'e diken efsane teknik adam, Fenerbahçe'nin yıldız ismine kancayı taktı.

Vole'den Uğur Sever'in haberine göre; 70 yaşındaki tecrübeli teknik adam, geçen yıl ocak ayında Adana Demirspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan ancak sarı-lacivertli ekipteki performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan savunma oyuncusu Samet Akaydın'ı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Fatih Terim'in transfer raporuna göre hareket etme kararı alan Yunan ekibinin bu sezon Fenerbahçe'de yedek kulübesine mahkum olan Samet Akaydın'ı kiralık olarak transfer etmek için çalışmalara başladı. Yunan ekibinin Fenerbahçe ile anlaşma aşamasına geldiği öne sürülürken tecrübeli savunma oyuncusunun da Yunan ekibine ima atmaya sıcak baktığı ileri sürüldü.

t25-samet-akaydina-surpriz-ta-704.webp46 YIL SONRA İLK KEZ

Bu sezon Fenerbahçe'de yalnızca 11 karşılaşmada görev alan 29 yaşındaki savuna oyuncusu, Yunan ekibine imza atması halinde 46 yıl sonra Panathinaikos'a transfer olan ilk Türk futbolcu olarak Yunan devinin tarihine geçecek.

Yeşil-beyazlı Yunan ekibi 1978 yılında Niko Kovi'yi Beşiktaş'tan transfer etmiş ve söz konusu tarihten bu yana kadrosuna herhangi bir Türk oyuncuyu katmamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN