Kartal hücum hattına güveniyor

Kartal hücum hattına güveniyor

Süper Lig’de Trabzonspor ile oynayacağı derbiye hazırlanan Beşiktaş, kritik maçta hücum hattına bel bağlayacak. Son dönemde formunu artıran Vincent Aboubakar ve Nathan Redmond’a özel görev verecek Şenol Güneş, zorlu karşılaşmada 3 puan almayı hedefliyor.

Süper Lig’de biri derbi olmak üzere son 5 maçını kazanıp müthiş bir yükselişe geçen Beşiktaş’ta tüm gözler bu hafta oynanacak Trabzonspor maçına çevrildi. Teknik direktör Şenol Güneş, bir yandan takıma motivasyon konuşmaları yaparak ikincilik, hatta zirve şanslarının devam ettiğini anlatıyor, diğer yandan da kafasındaki 11’i belirlemeye çalışıyor.

Son maçta Amir’in cezalı duruma düşmesi ve Cenk’in de sakatlanması nedeniyle mecburi rotasyona gidecek olan usta hoca hem oyun planını hem oynayacakları netleştiriyor. Güneş, orta sahayı Salih-Gedson-Maxim üçlüsüyle kurmayı düşünüyor. Son haftaların formda ismi Redmond’u Cenk’in yeine sol kanat forvet olarak oynatmayı planlayan tecrübeli çalıştırıcı, hücum hattını koruyacak.

Trabzonspor maçının hazırlıkları sürerken bu doğrultuda Şenol Güneş’in öğrencilerinden, iki yıldız sergiledikleri performanslar ile ön plana çıkıyor. Son dönemde formunu artıran Vincent Aboubakar, son 5 maçta 6 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 de gol pası verdi. Nathan Redmond ise son 3 maçta 3 gol ve 3 asistile takımın parlayan isimlerinden biri oldu. Son idmanlarda sergilenen uyumla dikkat çeken ikili, Bordo-Mavililer ile oynanacak mücadelede de takımın en büyük kozu olacak.

Teknik heyet, Redmond’un zorlu mücadelede Rachid Ghezzal ile birlikte takımın ataklarını yönetmesi ve hücumda organizasyonu sağlamasını istiyor. Aboubakar’ın hücum rimtine güvenen teknik heyet, orta alandan en yüksek desteği sağlamak istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN