Kartal transferde yüksekten uçacak! Rıza Çalımbay istediği yıldızı yeni yönetime sunacak! Siyah-Beyazlılar çok sevinecek

Kartal transferde yüksekten uçacak! Rıza Çalımbay istediği yıldızı yeni yönetime sunacak! Siyah-Beyazlılar çok sevinecek

Trendyol Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nden de elenmeyi garantiledi. Yoluna deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay'la devam eden Siyah-Beyazlılar devre arasında kadrosunu güçlendirerek ikinci yarıda ortaya bambaşka bir performans koymak istiyor.

Sezona tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'le başlayan Beşiktaş, istenilen performansı ortaya koyamadı. Siyah-Beyazlı camiada adeta yaprak dökümü yaşanırken, önce Şenol Güneş istifa etti ardından da yönetim olağanüstü kongre kararı aldı.

Şenol Güneş'in yerine bir süre takımı Burak Yılmaza emanet eden Beşiktaş yönetimi, Yılmaz'ın da görevinden istifa etmesinin ardından deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay'la yola devam etme kararı aldı.

riza.jpg

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar Rıza Çalımbay'ın isteklerine göre transferde hata yapmak istemiyor. Siyah-Beyazlı takım teknik direktörü Rıza Çalımbay, geçtiğimiz günlerde Bulgaristan'da iki oyuncu bulduklarını ve bakacaklarını söylemişti.

Söz konusu isimlerin arasında Ludogorets forması giyen sağ kanat oyuncusu Bernard Tekpetey olduğu iddia edildi. Bu sezon Bulgar temsilcisi ile 25 maça çıkan Ganalı forvet 10 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 26 yaşındaki oyuncu, sağ kanat dışında sol kanat ve forvet mevkisinde de oynayabiliyor. Öte yandan Çalımbay'ın sözünü ettiği futbolcuların CSKA Sofya'nın Norveçli sol kanat oyuncusu Tobias Heintz ve Botev Plovdiv'in Fransız forveti Antoine Baroan olduğu da iddia edilmişti.

ludo.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN