Konyaspor'un eski yıldızı Kravets'ten Fenerbahçeli taraftarlara çok sert "Putin" tepkisi: Kendinizden utanın

Konyaspor'un eski yıldızı Kravets'ten Fenerbahçeli taraftarlara çok sert "Putin" tepkisi: Kendinizden utanın

Süper Lig'de Kayserispor ve Konyaspor gibi takımların formasını terleten Ukraynalı golcü futbolcu Artem Kravets, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği Dinamo Kiev karşılaşmasında taraftarların Rus lider Putin lehine sloganlar atmasına "4 yıldan daha fazla süre Türkiye'de oynadım. Tüm insanların Ukrayna'yı destekleyen sözleri sonrası gerçekten hayal kırıklığı yaşadım. Bayraktarları bedava gönderip ülkemizi destekleyen yerde soykırımı destekleyemezsiniz" açıklamasıyla tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon Konyaspor formasını terleten Ukraynalı forvet Artem Kravets, Fenerbahçe'nin 1-2 mağlubiyetiyle sonuçlanan Dinamo Kiev karşılaşmasında sarı-lacivertli taraftarların konuk takımın attığı ilk golden sonra Rus lider Vladimir Putin lehine sloganlar atmasına tepki gösterdi.

"KENDİNİZDEN UTANIN. SOYKIRIMI DESTEKLEYEMEZSİNİZ"

Ocak 2018'de Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'den Kayserispor'a transfer olan ve son 4 yılını Türkiye'de geçiren Ukraynalı golcü, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

fytl7b3waaalzyu.jpg

"4 yıldan daha fazla süre Türkiye'de oynadım. Tüm insanların Ukrayna'yı destekleyen sözleri sonrası gerçekten hayal kırıklığı yaşadım. Ancak bazı taraftarlar, Ukrayna'da soykırım yapan 'Putler' (Ukraynalılar'ın Putin'i Hitler'e benzetmek için kullandığı bir tür lakap) destekçisi. Kendinizden utanın. Bayraktarları bedava gönderip ülkemizi destekleyen yerde soykırımı destekleyemezsiniz"

artis.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN