Lucescu'dan 'Vladimir Putin' tezahüratına tepki: Böylesini beklemezdim, yazık

Lucescu'dan 'Vladimir Putin' tezahüratına tepki: Böylesini beklemezdim, yazık

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçında Fenerbahçe taraftarının 'Vladimir Putin' tezahüratının ardından Dinamo Kiev Teknik Direktörü Lucescu, basın toplantısına katılmadı. Lucescu, "Her şey planımız dahilindeydi, işledi ve kazandık. Ama taraftarları hesaba katamamışız böylesi tezahüratlar beklemezdim, yazık" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında 57. dakikada Dinamo Kiev'in ilk golünü atan Vitali Buyalski'nin tribünlere yaptığı hareket sonrası Fenerbahçe taraftarı 'Vladimir Putin' tezahüratı yaptı. Fenerbahçelilerin tezahüratının ardından Ukrayna ekibinde teknik direktör Mircea Lucescu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yer almadı.

"TARAFTARI HESABA KATAMAMIŞIZ"

Tecrübeli teknik adam, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Sizlere soruyorum kaç tane faul yaptığımızı yine saydınız mı ? Her şey planımız dahilindeydi, işledi ve kazandık. Ama taraftarları hesaba katamamışız böylesi tezahüratlar beklemezdim, yazık" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN