Kulübeye iki aşamalı plan

Kulübeye iki aşamalı plan

Kayserispor mücadelesinde yaptığı 2 kritik değişiklikle Beşiktaş’ı zafere taşıyan teknik sorumlu Önder Karaveli, derbide de Josef’i 8 numarada oynatarak Kadıköy’de 1 puanı getirdi. Siyah-Beyazlı yönetim, her hareketiyle güven veren Karaveli ile ilk yarıyı tamamlamayı düşünüyor.

OĞULCAN ÇOKSAYAR

Fenerbahçe’de ikinci Vitor Pereira dönemi sadece 172 gün sürdü. Son olarak Beşiktaş’la 2-2 berabere kalarak zirvenin 14 puan gerisinde kalan Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın görevine son verildi. Sarı-Lacivertliler Portekizli çalıştırıcıyla yolların ayrıldığını resmen duyururken yeni teknik direktör için de çalışmalar başladı. Fenerbahçe yönetimi ilk planını sezon sonuna kadar yaparken gelecek isme göre bazı değişiklikler yapılacak.

Fenerbahçe’de Pereira’nın yerine göreve en yakın aday İsmail Kartal oldu. Sarı-Lacivertli kulüpte uzun yıllar hem futbolcu hem de teknik adam olarak görev yapmış İsmail Kartal’la sezon sonuna kadar anlaşma ihtimali güçlü bir şekilde bulunuyor. 60 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı Fenerbahçe’den sonra Eskişehirspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor ve Konyaspor’da görev yaptı. İsmail Kartal ile anlaşılması halinde iki aşamalı bir plan ortaya çıktı. Sezon başında Almanya Milli Takımı’ndaki görevini bırakan Joachim Löw için bazı yoklayan ancak istediğini alamayan yönetim, bir kez daha Alman hocanın şartlarını sordurma kararı aldı. İsmail Kartal ile yakın arkadaşlığı bulunan Löw’ün sezon sonunda Sarı-Lacivertli takımın başına geçme ihtimali daha yüksek. Sezon sonuna kadar İsmail Kartal ile yola devam edilmesi halinde bir sonraki sezon Löw takımın başına geçirilerek İsmail Kartal’ın yardımcı antrenör olarak görev yapması gündemde. Aksi bir durumda İsmail Kartal’ın performansına göre gelecek sezon için yeni bir karar verilecek.

Öte yandan Fenerbahçe’nin görüşme yaptığı hoca adaylarından Kenan Koçak’a ise Türkiye Futbol Federasyonu’ndan izin çıkmadı. Milli Takım’da Stefan Kuntz’un yardımcılığını yapan Koçak, Sarı-Lacivertlilere gelmeye sıcak baksa da Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, böyle bir transferin mümkün olmadığını ifade ederek bu ihtimali rafa kaldırdı.

Sarı-Lacivertlilerin görüştüğü bir diğer aday da daha önce Beşiktaş’ın başında görev alan Slaven Bilic oldu. Bilic ile sezon başında da görüşen Sarı-Lacivertli yönetim, Hırvat çalıştırıcı ile anlaşsa da mevcut kulübü transfere engel olmuştu. Bilic ile yeniden detayları konuşan Başkan Ali Koç ve yönetimi, Hırvat hocayı listenin son sırasına yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN