Kulüp sosyal medyadan duyurdu: Ünlü teknik direktör yoğun bakımda

Kulüp sosyal medyadan duyurdu: Ünlü teknik direktör yoğun bakımda

Kocaelispor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın solunum şikayeti nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ve yoğun bakımda tedavisinin devam ettiğini duyurdu.

Ünlü teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, solunum şikayeti nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Kulüpten yapılan açıklamda "Hocamızın genel durumu iyidir. Kendisine 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyoruz" dendi.

TFF 1. Lig'in yeni takımlarından Kocaelispor'un teknik direktör Mustafa Reşit Akçay Trabzon'da rahatsızlandı.

Kocaelispor'un sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, "Teknik direktörümüz Mustafa Reşit Akçay, solunum şikayeti nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmıştır. Hocamızın genel durumu iyidir. Kendisine 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyoruz." ifadelerine yer verildi.

teknik-direktor.jpg

Süper Lig’de ilk olarak Trabzonspor’u çalıştıran Mustafa Reşit Akçay, daha sonra Akhisar Belediye, Osmanlıspor, Konyaspor ve Ankaragücü’nde görev aldı.

KOVİD-19'U ZOR ATLATMIŞTI

Akciğerlerinde yaşadığı bir rahatsızlıktan ötürü Akçay, KTÜ Tıp Fakültesi’ne yatırılırken tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda tedavi altında tutulduğu bildirildi. Akçay daha önce yeni tip koronavirüse yakalanmış ve süreci oldukça ağır geçirmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN