Lionel Messi, PSG'den ayrıldı

Lionel Messi, PSG'den ayrıldı

Fransız devi PSG'de forma giyen Lionel Messi'nin takımla olan sözleşmesi sona ererken, ayrılacağı konuşuluyordu. PSG'den gelen açıklamayla bu durum resmiyet kazandı ve Arjantinli yıldızın PSG hikayesi sona erdi.

Fransız devi Paris Saint-Germain'de forma giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin Fransa macerası sona erdi. Takımıyla olan sözleşmesi sona eren ve bir süredir takımdan ayrılacağı konuşulan yıldız isim için geçtiğimiz günlerde teknik direktör Christophe Galtier, sözleşmesinin yenilemeyeceğini, Clermont maçının Arjantinli yıldızın PSG formasıyla son maçı olacağını duyurmuştu.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

PSG kulübünden de konuyla alakalı resmi açıklama geldi. Kulüpten yapılan paylaşımda "Teşekkür Lionel Messi" başlığı ile vedayı açıklayan PSG'nin paylaşımında, "Başkentte iki sezonun ardından Lionel Messi'nin macerası 2022-23 sezonunda sona erdi. Kulüp, Leo'ya karierinin geri kalanında daha nice başarılar diler" ifadeleri yer aldı.

MESSI'DEN VEDA

Ayrılık sonrası konuşan Messi yaptığı açıklamada "Kulübe, Paris şehrine ve insanlara bu iki yıl için teşekkür ederim. Onlara gelecekte en iyisini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Messi, 2021 yılında Barcelona'dan PSG'ye transfer olmuştu. Yıldız futbolcu, Fransız ekibinde çıktığı 74 maçta 32 gol attı ve 35 asist yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN