Lionel Messi yeni takımına resmen imza attı! Herkesi ters köşe yapan anlaşma

Lionel Messi yeni takımına resmen imza attı! Herkesi ters köşe yapan anlaşma

Fransız devi PSG ile yollarını ayıran Lionel Messi'nin yeni durağının hangi takım olacağı bir süredir merak konusuydu. Arjantinli futbol efsanesinin yeni takımı belli oldu.

Fransız devi Paris Saint-Germain ile yollarını ayıran Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi'nin yeni durağı belli oldu. 36 yaşındaki yıldız ismin yeni takımı herkesi şaşırttı.

2021 yılının yaz transfer döneminde İspanyol devi Barcelona'dan ayrılarak Fransız devi PSG'ye imza atan Arjantinli futbol efsanesi Lionel Messi, geçtiğimiz günlerde Fransız ekibiyle yollarını ayırdı. Golcü futbolcunun Barcelona'ya geri döneceği iddiaları son dönemde sık sık gündeme gelse de Messi sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

BARCELONA BANA TEKLİF YAPMADI

Arjantinli dünya yıldızı, ABD ekibi Inter Miami'ye transfer oldu. Inter Miami'ye para için transfer olmadığını vurgulayan Messi şunları söyledi:

"Barcelona'ya gerçekten dönmek istiyordum, bunun için çok heyecanlıydım ancak gittiğimde daha önce yaşadıklarımı tekrardan yaşamak istemedim. Geleceğimi başkasının ellerine bırakmak istemedim. LaLiga'nın her şeyi kabul ettiğini ve geri dönmem için her şeyin yolunda olduğunun söylendiğini duymuş olsam da, gerçekleşmesi gereken daha pek çok şey vardı. Avrupa'dan başka teklifler de vardı ancak benim Avrupa'dan istediğim tek takım Barcelona'ydı.

Kendimi dışarıda bırakıp ailemi düşünmem gereken bir zamana girdim. Ailem için son iki sene çok iyi geçmemişti. Çocuklarımın yeniden otelde kalmak zorunda kalmalarından korkuyordum. Kendi kararımı vermek istedim. Umarım bir gün Barcelona'ya dönebilirim. Nasıl olur bilmiyorum ancak orayı çok seviyorum. İnsanların ilgisini takdir ediyorum ve bir gün oraya dönmek istiyorum. Konu hiçbir zaman para olmadı. Konu para olsaydı, Suudi Arabistan'a ya da başka bir yere giderdim. Barcelona'yla sözleşme hakkında konuşamadık. Sözlü bir teklif yapıldı ve kabul edildi ancak para konuşmadık.

Bana resmi bir teklif veremediler. Bir gün Barcelona'ya; Alba'nın, Busquets'in ve Xavi'nin veda ettiği gibi veda edebilmek istiyorum. PSG'de geçirdiğim 2 yıl; eğlenmediğim, mutsuz olduğum ve aile hayatımı etkileyen bir 2 yıl oldu. Gerçek şu ki, ekonomik durum benim için hiçbir zaman engel olmadı. Beni bu durum için suçladılar. Ayrıldığımdan beri Barcelona, birçok transfer yaptı. Ferran Torres'i 55 milyon euro karşılığında transfer ettiler. Sizce de biraz garip değil mi?"

20230601-lionel-messi-a

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN