Lionel Messi'den duygulandıran itiraf: "Hayatım boyunca hayalini kurduğum bir andı..."

Lionel Messi'den duygulandıran itiraf: "Hayatım boyunca hayalini kurduğum bir andı..."

Fransız ekibi Paris Saint Germain'in yıldız ismi Messi, PSG'nin kulüp televizyonuna konuk oldu. Arjantinli yıldızın açıklamaları hayranlarını duygulandırdı.

Fransız devi Paris Saint Germain'in Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Fransız ekibinin kulüp televizyonunun sorularını yanıtlayarak duygu dolu açıklamalara imza attı.

Paris Saint Germain'e transfer olduğu ilk sezonda bazı zorluklar yaşadığını dile getiren Messi, "Şu anda kendimi iyi hissediyorum. İlk yılımda farklı sebeplerden dolayı uyum sağlamakta zorlanmıştım ve biraz zamana ihtiyacım vardı. Bu sezona farklı bir istek ve heyecanla başladım. Kendimi artık daha rahat hissediyorum ve gerçek şu ki bu sezondan keyif alıyorum." dedi.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası finalindeki Arjantin- Fransa karşılaşması hakkında konuşan Messi, söz konusu karşılaşmayı 'harika bir final' olarak tanımlayarak "Gerçekten nefes kesici bir finaldi. Maçın gidişatı çılgıncaydı. Kylian harika 3 gol attı. Futbol dünyası için harika bir finaldi. Onunla aynı takımda oynayabilmek harika bir duygu. Umarım birlikte Paris Saint Germain'de harika işler yapabiliriz." ifadelerini kullandı.

"HAYATIM BOYUNCA HAYALİNİ KURDUĞUM BİR ANDI"

Hayatı boyunca Arjantin ile Dünya Kupası'nda şampiyonluk yaşamayı hayal ettiğini vurgulayan Messi, söz konusu hayaline ulaştığını belirterek "Yaşadığım her şey çok güzeldi. Hayatım boyunca hayalini kurduğum bir andı. Bu, Arjantin halkıyla paylaşabildiğimiz bir rüya. Hayatımız boyunca unutamayacağımız bir andı" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN