Lionel Messi'nin imzasının bulunduğu peçete satışa çıkıyor

Lionel Messi'nin imzasının bulunduğu peçete satışa çıkıyor

Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından olan Lionel Messi’nin 13 yaşındayken Barcelona’ya transferi için atılan ilk imzaların olduğu peçete, açık artırmayla satışa sunulacak.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olarak kabul edilen Lionel Messi, 13 yaşındayken Barcelona'ya transfer oldu. Arjantinli yıldız, İspanya temsilcisine ilk imzayı bir peçeteye attı. Tarihin seyrini değiştiren bu peçete, açık artırmayla satışa sunulacak.

e8c5yxbwyai2ajx.jpg

Dönemin Barcelona Sportif Direktörü Carles Rexach ve danışman Josep Minguella ile menajer Horacio Gaggioli’nin imzalarının bulunduğu peçetenin açılış fiyatı 300 bin euro olacak. New York'taki Bonhams müzayede evinde sergilenen peçete, 18 Mart'ta açık artırma yoluyla satışa sunulacak.

gfqszh-weaexnbv.jpeg

Lionel Messi’nin ilk sözleşmesini imzaladığı peçetede, “Barselona’da 14 Aralık 2000 tarihinde Minguella ve Horacio’nun huzurunda Rexach, kendi sorumluluğu altında ve herhangi bir karşı görüşe bakılmaksızın, üzerinde anlaşılan miktarlara uyularak Lionel Messi ile sözleşme imzalanacağını bu belgeyle kabul eder” ifadeleri yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN