Livakovic Fatih Terim'in 10 numarasını izleseydi bu kadar tepki görmezdi: Bunu yemeyecektin Liva

Livakovic Fatih Terim'in 10 numarasını izleseydi bu kadar tepki görmezdi: Bunu yemeyecektin Liva

FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA... Fenerbahçe-Samsunspor karşılaşmasının ardından SkySpor kanalında 90 dakikanın değerlendirmesini yapan Batuhan Karadeniz canlı yayında İsmail Kartal'ı uyararak 'Batshuayi'ye güvenip Dzeko'yu oyundan alma hocam' ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 21. haftasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak çok kritik 2 puan kaybı yaşayan Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile Dzeko arasındaki gerginlik camiada büyük dikkat çekti. Mücadelenin ardından Batuhan Karadeniz, İsmail Kartal'ın oyuncu değişikliklerini eleştirirken, ünlü yorumcunun 'erken havalara girmeye gerek yok' sözleri ise ilgi uyandırdı.

İşte Batuhan Karadeniz'in analizleri...

Türkiye'de kalecilik yapıyorsan yiyeceğini yiyeceksin, yemeyeceğini yemeyeceksin. Mesela Livakovic Taylan Antalyalı'nın şutunu yeseydi kimse bir şey demezdi, ama Emre Kılınç'tan yediği gol Livakovic üstünde baskı yarattı.

YERLİ TEKNİK ADAMLAR ROLLENİYORLAR

Yerli teknik direktörler üst üste maç kazandıkları zaman, lider oldukları zaman hemen bi' rolleniyorlar, 'ben yaptım, ben ettim, Dzeko kim benim sistemim oynuyor' havalarına giriyorlar. Şu anda bu örneği Fenerbahçe üzerinden veriyorum ama yarın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

İSMAİL KARTAL'IN DEĞİŞİKLİKLERİ YANLIŞTI

İsmail Kartal Dzeko'yu 70'te oyundan alıyor, yanında Tadic'i de alıyor, bence ikisi de çok iyi oynuyordu. İrfan Can'ı çıkardın hadi onu anlarım, Cengiz Ünder formda gol bulma ihtimali çok fazla ama Joshua King'in oyunda ne işi var. Sen 1-0 öndesin Samsun beraberlik için baskı kuracak, İsmail Kartal sahanın en iyi oyuncularından birini yani Szymanski'yi kenara alıyor. Değişikliklerin hepsi yanlış.

BATSHUAYİ'YE GÜVENME HOCAM

Bu kadar pozisyon bulacaksan atacaksın. Bu kaçan 2 puan İsmail Kartal'a yazar. Dzeko gibi bir futbolcu hiç sahadan çıkar mı? Batshuayi kupa maçında 4 tane atınca 'Batshuayi'yi içeri atarım işi halleder' diye düşündüler ama Batshuayi kriz çözebilen bir forvet değil.

KARAKTER KARAKTER DE BİR YERE KADAR

Avrupa Kupası'na gidersin Dzeko'yu oynatmazsın, Süper Lig'e gelirsin Dzeko'yu oyundan alırsın Dzeko bıktı artık karakter, karakter de bir yere kadar. Batshuayi'ye güveniyorsun alıyorsun ama Batshuayi kadar gereksiz bir adam var mı?

Fenerbahçe'nin oynadığı futbolu beğeniyorum, Livakovic böyle bir gol yemese İsmail Kartal ve oyuncular hakkında şimdi övgü dolu sözler kullanıyorduk ama 2'yi atacaksın ikiyi atmazsan olmaz. İsmail Kartal'ın değişiklikleri yanlıştı mesela Emre Mor'u almayacaktın oyuna.

Livakovic'e attığı güzel golle dikkatleri üzerine çeken Emre Kılınç, Fatih Terim döneminde Galatasaray'a transfer edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN