Liverpool ile Manchester City yenişemedi

Liverpool ile Manchester City yenişemedi

İngiltere Premier Lig'in 28. hafta mücadelesinde Liverpool ile Manchester City kozlarını paylaştı. Jurgen Klopp ile Pep Guardiola'yı son kez karşı karşıya getiren maçta kazanan çıkmadı.

İngiltere Premier Lig'in 28. haftası dev bir karşılaşmaya ev sahipliği yaptı. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Liverpool ile Manchester City kozlarını paylaştı. Jürgen Klopp ile Pep Guardiola'yı son kez karşı karşıya getiren maç büyük heyecana sahne oldu.

Anfield Road'da dolu tribünler önünde oynanan mücadeleye konuk ekip hızlı başladı. Manchester City, 23. dakikada harika bir organizasyonla öne geçti. John Stones, skoru 1-0'a getiren isim oldu. Liverpool, kalesinde gördüğü golün ardından baskısını artırsa da istediği pozisyonları üretemedi.

İkinci yarıya hızlı giren Liverpool, 50. dakikada skorda dengeyi sağladı. Arjantinli yıldız Mac Allister, kaydettiği penaltı golüyle skoru 1-1'e getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takım da gol pozisyonları yakaladı. Ancak nefesleri kesen maçta kazanan çıkmadı.

Liverpool ile Manchester City, sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Beraberliğin ardından Liverpool puanını 64'e; Manchester City ise 63'e çıkardı. Arsenal ise liderliğe yükseldi.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN