Maç programı belimizi büküyor

Maç programı belimizi büküyor

12 Dev Adam’ın başantrenörü Ergin Ataman, Belçika ve Sırbistan maçlarını kazanmak istediklerini söyledi. FIBA ve Euroleague’in maç programında düzenleme yapamadığını ifade eden Ataman “Oyuncular yoğun bir periyottan geçiyor” dedi.

FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri’nde 11 Kasım Cuma günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda Belçika ile, 14 Kasım Pazartesi günü ise deplasmanda Sırbistan ile karşılaşacak olan A Milli Basketbol Takımı, hazırlıklarına devam ediyor. Başantrenör Ergin Ataman da antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Belçika ve Sırbistan maçlarına dikkat çekerek sözlerine başlayan Ataman “Dünya Kupası Elemeleri’nin bu bölümünde 2 maç yapacağız. Tek tek değerlendiriyoruz maçları. Cuma akşamı burada Belçika’yla oynayacağız. Bizim için kritik bir mücadele. Elemelerdeki durumumuz kritik. Mutlaka kazanmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Oyuncuların yoğun bir periyottan geçtiğini ve desteğe ihtiyaçları olduğunu söyleyen Ergin Ataman “Oyuncular yoğun bir periyottan geçiyor. FIBA ile EuroLeague bunun düzenlemesini yapamadı. Bugün hafif bir antrenmanın ardından 4 oyuncumuzu Fenerbahçe kampına göndereceğiz. Ben de bugün ve yarın buradayım ama sonrasında Madrid’e gidip takımın başına gideceğim. Sonrasında Fenerbahçe’de oynayan arkadaşlarımızla tekrar bir araya geleceğiz. Ama oyuncular açısından sıkıntı var. Fenerbahçe’nin 4 oyuncusu perşembe akşamı çok zorlu bir EuroLeague maçı oynayıp, ardından Cuma günü maça çıkacak. Barcelona, Sertaç Şanlı’yı göndermiyor. Burada da bir çelişki var. Bir çözüm bulunacağı söyleniyordu, bulunan tek çözüm, EuroLeague’de cuma gününe maç koymadılar. Bu bir çözü değil ki. Biz Türkiye Ligi’nde oynayan oyuncularımızın tamamını kullanıyoruz” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN