Manchester United'ta Altay Bayındır isyanı! Galatasaray hezimeti bardağı taşırdı!

Manchester United'ta Altay Bayındır isyanı! Galatasaray hezimeti bardağı taşırdı!

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta karşılaşmasında İngiltere'de Manchester United'ı 2-3 mağlup eden Galatasaray, İngiliz ekibinde Altay Bayındır isyanına yaşanmasına neden oldu. Manchester United'ın file bekçisi Onana'nın yediği goller İngiliz ekibinin taraftarlarının tepkisini topladı.

Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. hafta karşılaşmasında deplasmanda İngiliz devi Manchester United ile karşılaşan Galatasaray, 2-1 geriden geldiği karşılaşmada rakibini 2-3 mağlup etmeyi başarırken tarihi bir zafere imza attı. Aslan'ın bu zaferi İngiliz devinde Altay Bayındır isyanına yaşanmasına neden oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta karşılaşmasında evinde Danimarka ekibi Kopenhag ile berabere kalan Galatasaray, ikinci hafta karşılaşmasında Manchester United'ın konuğu oldu. Karşılaşmada 2-1 yenik duruma düşen sarı-kırmızılı takım, bir kişi eksik kalan rakibi karşısında sahadan 2-3 galibiyetle ayrılarak tarihi bir zafere imza attı.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın bu tarihi zaferi İngiliz devinde Altay Bayındır isyanına yaşanmasına neden oldu.,

Son haftalarda yediği hatalı gollerle Manchester United taraftarının tepkisini toplayan Kamerunlu file bekçisi André Onana, dün akşam Galatasaray karşılaşmasında da hatalı goller yedi. Tecrübeli file bekçisinin özellikle Galatasaray'ın attığı ilk ve son golde hatalı olması İngiliz ekibinin taraftarlarının tepkisini çekti.

İngiliz devinin taraftarları 27 yaşındaki file bekçisinin artık yedek bırakılmasını isterken kalenin ise yaz transfer döneminde 5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'den transfer edilen ve Manchester United tarihindeki ilk Türk futbolcu olan Altay Bayındır'ın teslim edilmesini istedi.

İngiliz ekibine imza attığı günden bu yana henüz forma şansı bulamayan milli file bekçisinin, Manchester United'ın 7 Ekim Cumartesi günü Brentford ile mücadele edeceği Premier Lig karşısında kaleye geçmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN