Marc Gonzalo Martinez: Galatasaray'ın durumu beni şaşırtmıyor

Marc Gonzalo Martinez: Galatasaray'ın durumu beni şaşırtmıyor

Galatasaray'ın eski tercümanı Marc Gonzalo Martinez, sarı-kırmızılı kulüp hakkında açıklamalarda bulundu. Marc Gonzalez, ''Torrent doğru teknik direktör olabilir fakat ben doğru zaman olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray’ın durumu beni şaşırtmıyor.'' değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray’da Domenec Torrent’in ekibinde tercüman olarak görev alan ancak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle görevden alınan Marc Goncalo Martinez açıklamalarda bulundu.

TV100'de yayınlanan bir televizyon programına katılan Marc Gonzalo Martinez, söz konusu paylaşımları nedeniyle Galatasaray taraftarından bir kez daha özür diledi.

"TORRENT DOĞRU ZAMANDA GELMEDİ"

Fatih Terim'in İspanya'da Domenec Torrent'den daha fazla tanınan bir teknik direktör olduğunu söyleyen Martinez, Galatasaray'ın içinde bulunduğu duruma şaşırmadığını belirterten Martinez, "Torrent doğru teknik direktör olabilir fakat ben doğru zaman olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray’ın durumu beni şaşırtmıyor. Sadece üç gün çalıştım Torrent'le ama disiplinli görünüyordu. Galatasaray'ın Türkçe bilen ve ligi bilen birine ihtiyacı vardı." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN