Markus Gisdol: "Bu tür durumlarda konsantrasyonunuzu kaybederseniz her şeyi kaybedebilirsiniz"

Markus Gisdol: "Bu tür durumlarda konsantrasyonunuzu kaybederseniz her şeyi kaybedebilirsiniz"

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, "Ligin sonuna kadar uzun bir yolculuk olacak. Elbette bunu duymak istemediğinizi de biliyorum. Bu durumla alakalı yeteri kadar tecrübemin olduğunu da biliyorum. Eğer bu tür durumlarda konsantrasyonunuzu kaybedecek olursanız her şeyi kaybedebilirsiniz. Puanlara ihtiyacımızın olduğunu biliyoruz. Benim için önemli olan gerek antrenmanlarda, gerekse maçlarda takımı yüzde 100 en iyi şekilde hazırlamak ve ona göre de başarılı sonuçlar almak" dedi.

Süper Lig'de 13 hafta sonunda topladığı 8 puanla 19'uncu sırada yer alan Samsunspor, hafta sonu deplasmanda Adana Demirpor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik direktör Markus Gisdol, takımın son durumu hakkında basın toplantısı düzenledi.

Adana Demirspor'un evinde oynadığı tüm maçları kazandığını sadece Fenerbahçe ile berabere kaldığını belirten Gisdol, "Adana Demirspor özellikle evinde oynadığında çok iyi bir takım. İç sahada oynadıkları bütün maçları kazandılar. Sadece Fenerbahçe'ye karşı beraberlik aldılar. Oradan puanlar almak zor olacaktır. Bunu da biliyoruz. Biz buna çok iyi hazırlandık. Yarın yaklaşık 7 saat sürecek olan bir yolculuğumuz olacak. Bunu da iyi organize etmemiz lazım ki fiziksel olarak bu oyunda iyi bir performans gösterebilelim. Sadece taktiksel olarak değil, diğer bütün çalışmaları da iyi organize edip en iyi şekilde rakibin karşısında o sahada puan almaya çalışacağız" dedi.

gisdol1.jpg

Beşiktaş maçında kötü bir sonuç aldıklarını ama doğru yolda olduklarını belirten Gisdol, "Bu bazen uzun bir yolculuk. Benim ilk adımda yapmak istediğim, takımı gol pozisyonlarına girme konusunda sıkıntı yaşamayacak bir pozisyona getirmek ve takımın doğru yolda olduğunu düşünüyorum. Biz bunu başardığımızda, birkaç adım daha iyi pozisyona geldiğimizde tabii ki de goller bulacağız ve çok daha erken bir şekilde başarılı olacağız. Son oynadığımız maçta 78'inci dakikada bulduğumuz çok net bir pozisyon vardı. O pozisyonda gol atmış olsaydık 2-1 öne geçecektik. Atamadığımız için de son 10 dakika kala golü yedik ve mağlup olduk. Takım ve kulüp adına yazık oldu. Kötü bir sonuç oldu ama doğru yolda olduğumuza inanıyorum" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN