Menajeri resmen açıkladı: Galatasaray o ismi kadrosuna katıyor!

Menajeri resmen açıkladı: Galatasaray o ismi kadrosuna katıyor!

Bu akşam deplasmanda Ankaragücü'ne konuk olacak Galatasaray, rakibini mağlup etmesi halinde Süper Lig'de mutlu sona ulaşacak. Şampiyonluk için adeta geri sayıma geçen sarı-kırmızılı ekip, Rus yeteneği kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Spor Toto Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında Ankaragücü'nün konuğu olacak Galatasaray, sarı-lacivertli rakibini mağlup etmesi halinde 2018-19 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini sonlandıracak. Aslan, bir yandan rakibini mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmanın hesaplarını yaparken bir yandan da gelecek sezon kadrosuna katmayı düşündüğü isimler konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Süper Lig'de 2018-19 sezonundan bu yana şampiyonluğa hasret kalan Galatsaray, 4 yıl sonra mutlu sona ulaşmak için adeta geri sayıma geçti. Aslan, bu akşam deplasmanda konuk olacağı Ankaragücü'nü mağlup etmesi haline bitime iki hafta kala şampiyonluğu garantileyecek ve Fenerbahçe karşılaşmasına şampiyonluğu garantilemiş bir şekilde çıkacak.

Ankaragücü'nü mağlup ederek şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen Galatasaray, bir yandan da kadrosuna katmayı düşündüğü isimler için düğmeye bastı. Aslan bu doğrultuda başarılı teknik adam Okan Buruk'un raporu doğrultusunda çalışmalarını hızlandırarak gözünü Rusya'ya dikti.

Rusya Premier Lig ekiplerinden Lokomotiv Moskova forması giyen 20 yaşındaki Artem Karpukas sarı-kırmızılı ekibin transfer gündemine girdi.Orta sahada ön libero mevkisinde forma giyen genç yıldız adayı için sarı-kırmızılı idareciler oyuncunun menajeriyle iletişime geçti.

MENAJERİ RESMEN AÇIKLADI

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, Artem Karpukas'ı yakından takip ediyor. Oyuncunun menajeri Alexander Klyuev, Ivan Karpov'a Galatasaray'ın Karpukas için kendisiyle temasa geçtiğini bildirdi.

Rus futbolcunun menajeri Alexander Klyuev, sarı-kırmızılı ekibin ilgisini doğrulayarak "Haberler doğru. Galatasaray, Karpukas'ı yakından takip ediyor. Artem'i kadrolarına katmak isityorlar. Ancak henüz bir detay yok liglerin bitmesini bekliyoruz." açıklamasında bulundu. Artem Karpukas ile ayrıca Zenit'in de ilgilendiği belirtildi.

Menajeri açıkladı: Haberler doğru Galatasaray, 20 yaşındaki orta sahanın peşinde

Lokomotiv Moskova Sportif Direktörü Dmitry Ulyanov ise Galatasaray ve Zenit'in transfer etmek istediği Artem Karpukas hakkında "Galatasaray ve Zenit'in Karpukas'a ilgi duyduklarına dair haberleri bilmiyorum. Kulübe gelen herhangi bir resmi teklif yok. Hiçbir kulüp yöneticisi Karpukas için bizimle iletişime geçmedi. Artem ile uzun vadeli bir kontratımız var ama herhangi bir ilgi olursa konuşabiliriz." açıklamasında bulundu.

Lokomotiv Moskova altyapısından yetişen 20 yaşındaki Artem Karpukas, bu sezon 34 resmi karşılaşmada görev yaptı. 20 yaşındaki genç yıldız adayı bu maçlarda takımına 2 gol 1 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN