Messi'nin Ballon d'Or'u kazanmasına yapılan eleştiriye Ronaldo'dan yorum

Messi'nin Ballon d'Or'u kazanmasına yapılan eleştiriye Ronaldo'dan yorum

Lionel Messi'nin Avrupa'da yılın futbolcusuna verilen ödüle tepkiler sürerken, bir tepki de Cristiano Ronaldo'dan geldi. Yıldız futbolcu Instagram'da ödülün Messi'ye verilmemesi gerektiğini savunan bir sayfanın gönderisine "Gerçekler" yorumunu yaptı.

Fransız kulüp Paris Saint-Germain'e transfer olan Messi, Avrupa'da yılın oyuncusuna verilen "Ballon d'Or' ödülüne layık görülmüştü. Bunun üzerine birçok futbolsever Messi'nin bu sezon ödülü haketmediğini söyleyerek tepki gösterdi.

7. kez ödülü alan Messi için ise Portekizli yıldız futbolcu Ronaldo'nun da ödül ile ilgili tepkisi dikkat çekti.

Bir Instagram hesabında ödülün neden Messi'ye verilmemesi gerektiğini açıklayan bir yorum yapıldı. Yorumda, "Ödül kime gidiyor? Sadece Barcelona ile İspanya Kral Kupası kazanan Messi'ye. Ronaldo ayrıldıktan sonra Real Madrid'e bir gol bile atmadı. Sezon boyunca büyük maçlarda kayboldu. Her 4 yıl olması gereken neredeyse her yıla indirdikleri Copa Amerika'yı kazandı. PSG ile kötü bir sezon geçiren Lionel Messi, yarı final ve finalde gol atamadı. Messi gibi hak etmeden ödüller almak, sahte mutluluktur, gurur değildir. Ne olursa olsun, CR7 her zaman tarihin en iyisi olacak" ifadeleri kullanıldı.

Cristiano Ronaldo ise paylaşımı beğenerek, yoruma "Gerçekler" yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN