Mesut Özil'den kötü haber! Henüz 34 yaşındaydı! Nedeniyle birlikte açıkladı: Taraftarları yıkan karar

Mesut Özil'den kötü haber! Henüz 34 yaşındaydı! Nedeniyle birlikte açıkladı: Taraftarları yıkan karar

Medipol Başakşehir formasını terleten Alman orta saha oyuncusu Mesut Özil, sürpriz bir karara imza attı. Alman orta saha oyuncusunun sürpriz kararı hayranlarını üzüntüye boğdu.

2021 yılının kış transfer döneminde İngiliz devi Arsenal'den ayrılarak Fenerbahçe'ye imza atan ancak sarı-lacivertli ekipte hayal kırıklığı yaratarak kadro dışı bırakılan Alman yıldız orta saha Mesut Özil, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Medipol Başakşehir'e imza atarak herkesi şaşırtan bir anlaşma gerçekleştirmişti.

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle İstanbul ekibinde forma şansı bulmakta zorlanan Alman orta saha oyuncusu, sürpriz bir karar aldı.

Her fırsatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu sevgiyi dile getiren Alman orta saha oyuncusunun 14 Mayıs'taki seçime günler kala futbolu bıraktığını açıkladı. Alman orta saha oyuncusunun veda mesajında Türkçe ifade kullanmaması dikkatleri çekti.

Özil paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Uzun süren düşüncelerin ardından futbolu bıraktığımı açıklıyorum. 17 yıl boyunca profesyonel futbolcu olmak bir ayrıcalıktı. Bu fırsat için kendimi minnettar hissediyorum. Ancak, geçtiğimiz haftalarda ve aylarda uzun süreli sakatlıklar yaşadım. Futbolu bırakmamın zamanının geldiğini hissettim. Bu muhteşem yolculuk bir çok unutulmaz an ve duygular ile dolu. Schalke 04'e, Werder Bremen'e, Real Madrid'e, Arsenal'e, Fenerbahçe'ye, Başakşehir'e, bu süreçte bana destek veren teknik direktörlerime ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aileme ve yakın arkadaşlarıma ise özel bir teşekkür etmek istiyorum. İyi ve kötü günde kariyerimin ilk gününden itibaren bana çok fazla destek verdiler. Şu anda güzel ailemle birlikte birlikte önüme bakıyorum."

Her fırsatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi ve hayranlık duyduğunu dile getiren Mesut Özil'in 14 Mayıs'taki seçime günler kala futbolu bırakma kararı alması sosyal medyada 'siyasete atılacak' yorumlarını da beraberinde getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN