Miguel Crespo: Bizim için en önemli olan şey galip gelip 3 puan almak

Miguel Crespo: Bizim için en önemli olan şey galip gelip 3 puan almak

Fenerbahçeli futbolcu Miguel Crespo, “Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Çok fazla baskı yapacaklarını düşünüyoruz. Ama bizim için en önemli olan şey kendi oyunumuza odaklanmak ve yarınki maçtan galip gelip 3 puan almak. Bunun için buraya geldik” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 4’üncü maçında yarın Bulgaristan ekibi Ludogorets’e konuk olacak Fenerbahçe’de Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“BİZ GÜÇLÜ BİR TAKIMIZ”

Güçlü bir takıma karşı oynayacaklarını ifade eden Miguel Crespo, “Evet maalesef o bölgede çok sakatlık yaşayan oyuncularımız oldu. Karmaşık sakatlıklar yaşadılar. Ama biz güçlü bir takımız. Güçlü oyunculardan oluşan bir takımız. Ben veya başkası o pozisyonda kim oynarsa oynasın elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Maksimumunu verecektir. Önemli olanın da bu olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

“GENÇ OYUNCULARIN YETERİ KADAR KALİTESİ VAR”

Takımdaki genç oyuncular hakkında konuşan 27 yaşındaki Portekizli oyuncu, “Onlar için güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Onlar zaten bizimle birlikte çalışıyorlar. Bizimle birlikte antrenman yapıyorlar. Oynadıkları zaman eğer fırsat gelirse ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Buna dair hiçbir şüphem yok. Bizler de genç oyuncu olduk. Bizler de zamanında tecrübeli oyuncuların tecrübelerinden faydalandık. Şimdi aynı şeyi bizim genç oyunculara yapmamız gerekiyor. Onlara yardım etmemiz gerekiyor. Onların yeteri kadar kalitesi var. Eğer fırsat gelirse eminim ki en iyi şekilde karşılık vereceklerdir” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN