Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, İtalya'da ikinci oldu

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, İtalya'da ikinci oldu

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası'na katıldı. İtalya'daki beşinci ayak ikinci yarışında nefesleri keserek kürsüde yerini aldı. Dünya Superbike Şampiyonası'nda sezonunun beşinci ayağı, Misano Marco Simoncelli Pisti'nde bugün yapılan ikinci yarışla tamamlandı. Dün yapılan yarışta ise üçüncü olmuştu.

Yarışa ikinci cepten başlayan Red Bull sporcusu Toprak, damalı bayrağı ikinci sırada geçerek podyumdaki yerini aldı.

motosikler.jpg

Yarışa ilk sırada başlayan Ducati pilotu Alvaro Bautista ise damalı bayrağı birinci sırada geçerken, bir başka Ducati yarışçısı Axel Basani de organizasyonu üçüncü sırada tamamladı.

modsf.jpg

DÜNKÜ YARIŞTA ÜÇÜNCÜ OLMUŞTU

Pata Yamaha Prometeon takımı adına yarışan Toprak, İtalya'daki üç yarışta da kürsüde olmayı başardı.

Dünkü yarışta üçüncü olan milli motosikletçi, superpole'u da ikinci sırada tamamlamıştı.Toprak Razgatlıoğlu, hafta sonu boyunca aldığı sonuçlarla genel sıralamada 212 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

mfdmf.jpg

2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nda 6. etap 30 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde İngiltere’de koşulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN