Milli yıldız Hull City'e transfer oluyor

Milli yıldız Hull City'e transfer oluyor

7,5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'den Ozan Tufan ve Allahyar Seyyadmeneş'i kadrosuna katan İngiliz ekibi Hull City'nin Türkiye'den bir transfer daha gerçekleştirmek üzere olduğu öğrenildi.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere 2. Ligi Championship ekiplerinden Hull City, Ozan Tufan ve Allahyar Seyyadmeneş transferlerinin ardından Türkiye'den bir ismi daha kadrosuna katmak üzere.

Dün Ahmet Ercanlar'ın sorularını yanıtlayan Ilıcalı, Türkiye'den bir futbolcuyu daha transfer etmek üzere olduklarını belirterek "Çok yakında çok önemli bir yeteneği Türk futbolundan Hull City'e götürüyorum. Beni çok heyecanlandıran bir isim" açıklamasını yapmıştı.

Ilıcalı'nın bu açıklamasında kast ettiği futbolcunun Antalyasporlu Doğunak Sinik olduğu öğrenildi. Doğukan Sinik'in sağlık kontrolleri için İngiltere'ye gittiği ve transferin kısa süre içerisinde açıklanacağı bildirildi.

Geçtiğimiz sezon Akdeniz ekibindeki performansıyla dikkat çeken 23 yaşındaki futbolcu, 36 maçta 3 gol, 5 asislik bir skor katkısı yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN