Milli yıldız sözleşmesini feshetti: Takımsız kaldı

Milli yıldız sözleşmesini feshetti: Takımsız kaldı

Milli takımın önemli isimlerinden 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu, Celta Vigo ile olan sözleşmesini feshettiğini açıkladı. Tecrübeli orta saha oyuncusu "Görüşmelerimiz sonucunda RC Celta ile olan sözleşmemizi karşılıklı olarak feshediyoruz" açıklamasında bulundu.

Trabzonspor'dan ayrılarak 2018 yazında 6 milyon euro karşılığında İspanya'nın Celta Vigo takımına kiralanan Okay Yokuşlu, İspanyol ekibinden ayrıldı.

Bonservisi Celto Vigo’da olan ve geçen sezon satın alma opsiyonuyla kiralık olarak Getafe’de forma giyen Okay Yokuşlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Görüşmelerimiz sonucunda RC Celta ile olan sözleşmemizi karşılıklı olarak feshediyoruz" açıklamasında bulundu.

yok.jpgOkay Yokuşlu

28 yaşındaki oyuncu profesyonel futbol kariyerine Karşıyaka altyapısında başladı. Ardından Altay altyapısına transfer oldu. Sırasıyla Kayserispor, Trabzonspor, Celta Vigo, West Bromwich ve Getafe formaları giyen milli oyuncu, geçtiğimiz sezon Getafe’de kiralık olarak oynadığı 11 maçta 1 asiste imza attı.

A Milli Futbol Takımı’nda da forma giyen başarılı orta saha, 39 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN