Okan Buruk'tan hakeme tepki oyuncularına övgü! 'İki tane Bayern Münih maçını bu maçtan daha iyi oynadık'

Okan Buruk'tan hakeme tepki oyuncularına övgü! 'İki tane Bayern Münih maçını bu maçtan daha iyi oynadık'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “İki tane Bayern Münih maçını bu maçtan daha iyi oynadık. Bu maç biraz daha Kopenhag maçına benzedi. 2 farktan geri geldik. İlk Manchester United maçını 3’üncü sıraya koyabilirim. Bu maç da 4’üncü, 5’inci sırada yer alabilir” dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5’inci maçında Galatasaray sahasında Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

buruk1.jpg

Oyuna iyi başladıklarını belirten Okan Buruk, “Bugün kazanmak için çıktık. Muhteşem bir taraftar vardı. Oyuna iyi başladık. Gol yiyene kadar iyi taraftık. İki tane muhteşem gol attılar. Son vuruşlar önemliydi. 2-1 yaptık. Oyunun kontrolü genel olarak bizdeydi. Goller bulabileceğimizi düşündüm. 3-1 sonrası biraz düştük. Sonra 3-2’yi bulduk ve son bölümde gol yiyip maçı da kaybedebilirdik. Son bölüm Rus ruletine döndü. Kaybetmemek önemliydi. Günü Manchester United’ın üstünde bitirdik. Kopenhag oynamadı. Son maça kaldı. Her türlü son maça kalacaktı. Son maçı kazandığımız takdirde kendi kaderimizi belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

buruk2.jpg

Son 16 turuna kalmak istediklerini ifade eden Buruk, “Ümidim Galatasaray’ı son 16’da görmek. Avrupa’da bizimle aynı anda 2 maç vardı. Muhteşem atmosferi, muhteşem oyunu gösterdik. Türk futbolunun nerede olduğunu göstermiş olduk. Victor’u dördüncü olarak değil ama maçın hikayesi olarak öyle düşündüm. Kaan’ın oyun kurmasının önemli olduğunu düşündüm. Kenar oyuncularıyla baskı yapıyorlardı. Victor’a güveniyorum. Yine onu oynatacağız. Bu maç özelinde bir karardı” şeklinde konuştu.

buruk3.jpg

Davinson Sanchez’in yokluğunda 11’de görev almayan Victor Nelsson’u 4. stoper olarak düşünüp düşünmediğinin sorusuna Buruk, "4. olarak değil, maçın hikayesi olarak öyle düşündüm. Kaan ile geriden oyun kurmanın önemli olduğunu düşündüm. Maçla ilgili verdiğim bir karardı. Nelsson’a güveniyoruz. Yine onu oynatacağız. Bu maç özelinde verdiğim bir karardı" dedi.

cimbom-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN