Olaylı TS-FB maçı için 7 kişiye adliyeye sevk

Olaylı TS-FB maçı için 7 kişiye adliyeye sevk

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maçın sonrasında meydana gelen olaylarla ilgili olarak gözaltına alınan 12 kişiden 7'si adliyeye sevk edildi.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 17 Mart Pazar günü oynanan maçın ardından yaşanan olaylarda gözaltına alınan 12 şüpheliden 7'sinin polisteki işlemleri tamamlandı. İlgili kişilerin, sağlık kontrollerinin ardından Trabzon Adliyesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Trabzon'da gerçekleşen maçın ardından yaşanan olaylar, Türk futbolunda maç sonu gerginliklerin ve çatışmaların ne denli ciddi bir sorun olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Gözaltına alınan 12 şüpheli arasında, maç sırasında sahaya ilk atlayan isim olan H.Ç. de bulunuyor.

Olayların ardından güvenlik güçleri, söz konusu kişileri gözaltına aldı ve yasal süreç başlatıldı. Polis, şüphelilerin ifadelerini aldıktan sonra gerekli işlemleri tamamladı. Sağlık kontrollerinin de yapıldığı belirtildi. Ardından, şüpheliler Trabzon Adliyesi'ne sevk edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN