Omar'ın ardından bir şok daha! Galatasaray'a transfer yasağı...

Omar'ın ardından bir şok daha! Galatasaray'a transfer yasağı...

Pazar akşamı evinde ağırladığı Fenerbahçe'yi mağlup ederek şampiyonluk kupasına kavuşan Galatasaray'a FIFA'dan üst üste kötü haber geldi. Omar Elabdellaoui ve Domenec Torrent, haksız fesih nedeniyle Galatasaray'a açtığı davayı kazandı. Galatasaray, 1 Temmuz'a kadar Torrent ve ekibine 2.6 milyon euro ödemezse transfer yasağı alacak.

Evinde ağırladığı Fenerbahçe'yi 3-0 ile geçen Galatasaray'a eski savunma oyuncusu Omar Elabdellaoui'nin ardından bir kötü haber daha geldi. Aslan bu kez geçen yıl takımın başında yer alan Domenec Torrent'e tazminat ödeyecek. Sarı-kırmızılı ekip, 1 Temmuz'a kadar söz konusu ödemeyi gerçekleştirmezse transfer yasağı alacak.

Fenerbahçe'yi mağlup ederek taraftarlarına unutulmaz bir gece yaşatan Galatasaray'a FIFA'dan peş peşe kötü haberler geliyor. Sezon başında yollarını ayırdığı Norveçli savunma oyuncusu Omar Elabdellaoui'ye 2 milyon 820 bin 923 euro ödeyecek olan sarı-kırmızılı ekip, bu kez de geçen yıl takımın başında olan Torrent'e 2.6 milyon euro ödeyecek.

Omar Elabdellaoui'nin ardından Domenec Torrent de haksız fesih nedeniyle Galatasaray'a açtığı davayı kazandı. Galatasaray, 1 Temmuz'a kadar Torrent ve ekibine 2.6 milyon euro ödemezse transfer yasağı alacak. Ayrıca Erick Pulgar da ödenmeyen 450 bin euro'luk davayı kazandı. Galatasaray, yaklaşık 3 milyon euro ödeme yapacak.

SON DAKİKA | Domenec Torrent'ten açıklama- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor.net

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN