Osayi Samuel ve Oosterwolde'den FIFA'ya çıkarma! TFF durdu ama Fenerbahçe durmadı

Osayi Samuel ve Oosterwolde'den FIFA'ya çıkarma! TFF durdu ama Fenerbahçe durmadı

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından çıkan olayları 'Mevzu Fenerbahçe' programında ele alan Ahmet Konanç, Osayi Samuel ve Oosterwolde'nin FIFA'ya gideceğini duyurdu. İşte Konanç'ın o açıklamaları...

Fenerbahçe camiasına yakınlığıyla bilinen Ahmet Konanç, Trabzonspor maçının ardından çıkan olaylardan sonra 'Mevzu Fenerbahçe' programında çok önemli açıklamalarda bulundu. Konanç'ın 'Oosterwolde ve Osayi Samuel FIFA'ya gidiyor' sözleri ise Sarı Lacivertli camiada bomba etkisi yarattı. İşte ünlü gazetecinin değerlendirmeleri...

AVRUPA'DAN BİR TAKIM SATIN ALINIP İSMİ FENERBAHÇE FC KONACAK

Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra eğer TFF Oosterwolde ve Osayi Samuel'e ceza verirse her iki futbolcu da FIFA'ya gidecek. Ayrıca Ali Koç Almanya'da, Fransa'da, Fransa 2'de bir kulüp alıp adını Fenerbahçe FC olarak değiştirip yoluna orada devam edebilir. FIFA işi öyle kolay bir iş değil sakat iş, İnfantino olaylar için 'en ağır cezalar verilmeli' dedi. Trabzonspor'a 10 maç ceza verip Fenerbahçe'nin de 2 topçusuna ceza verip teraziyi düz tutamazsınız, Fenerbahçeli hiçbir oyuncunun ceza almaması lazım.

FENERBAHÇE ALİ SAMİ YEN'E GÜÇSÜZ GÖNDERİLMEK İSTENİYOR

Fenerbahçe'nin futbolunu görenler işi Ali Sami Yen'e bırakmak istemiyor, Fenerbahçeli futbolculara ceza verip Galatasaray maçında takımı aşağı indirmek istiyorlar. Siz o adamları sahaya sokmayacaksanız, eğer taraftarlar sahaya girerse futbolcular da kendilerini korumak için o reaksiyonu gösterir. Siz alınamayan önlemleri konuşun, onları eleştirin. Londra'da yarım milyon Türk nüfusu var Fenerbahçe Championship takımlarından birini alıp adını Fenerbahçe FC olarak değiştirelim ve Premier Lig'e çıkmayı hedefleyelim. Türkiye'den çekilmeyelim ama 50-60 milyon euro'luk takım kurup yolumuza öyle devam edelim. Brighton-St Gilloise gibi... Fenerbahçe artık Süper Lig'e yatırım yapmayacak.

18264432.jpg

HALİL UMUT MELER'E DEVAM ET ERTELEME ÇAĞRISI GİTTİ Mİ?

Bazı Galatasaraylı yorumcular Fenerbahçe çekilemez diyor ama bu yorumcular Fenerbahçe camiasının yaşadığı sıkıntıları, stresi, haksızlıkları bilmiyor tahmin edemiyorlar. Fenerbahçe'de 3 Temmuz ruhu geri döndü hala farkında değiller. TFF Başkanı iftar yemeği veriyor kimse o yemeğe gitmiyor, Mehmet Büyükekşi de hala orada oturuyor. Riva'daki VAR odası Halil Umut Meler'e sakın maçı yarıda bırakma bitir dediği şeklinde iddialar var. Maçı oynattığınız için bu taraftarlara güç verdiniz ve onlar da bu güvenle sahaya girdiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (116)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
116 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN