Pereira'nın yerine hangi isim geçecek?

Pereira'nın yerine hangi isim geçecek?

Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş'la 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir yara alan ve şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitiren Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yollar resmen ayrılırken yerine gelecek isimlerin başında 5 hoca var.

Sezon başında mutlak şampiyonluk parolasıyla lige başlayan ancak Trabzonspor'un yenilgisinin ardından alınan art arda mağlubiyetler sonrası zirvenin bir hayli gerisinde kalan Fenerbahçe'de Portekizli adamın görevine son verildi.

Lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde kalan ve Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkamayan sarı lacivertliler fatura Pereira'ya kesilirken yeni teknik adam konusunda araştırmalar da başladı.

Pereira'yı gönderen Fenerbahçe yönetimi, ligin geriye kalan kısmında takımı tekrardan üst sıralara tırmandıracak bir teknik adam ararken 5 çalıştırıcının ismi öne çıktı.

EN BÜYÜK ADAY KENAN KOÇAK

A Milli Takım'da Stefan Kuntz'ın yardımcısı olarak göreve başlayan Kenan Koçak'ın milli takımdan ayrılmasına sıcak bakılmazken sarı lacivertlilerin listesinde en baş sıralarda yer alıyor.

Dün oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini tribünden izleyen Kenan Koçak, mücadele öncesi Başkan Ali Koç ile samimi bir diyalog yaşarken transfer iddialarını da güçlendirdi.

FARIOLI SERBEST KALDI

İtalyan çalıştırıcı Farioli'nin adı da Fenerbahçe ile birçok kez anılırken geçtiğimiz günlerde Fatih Karagümrük'le yollarını ayırmıştı.

Bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Hırvat teknik adam Bilic'in sarı lacivertlilere gelebileceği iddia edilirken Çin ekibi B.Guoan ile aralık 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

OKAN BURUK VE İSMAİL KARTAL

Medipol Başakşehir'i şampiyonluğa ulaştırdıktan yarım sezon sonrası yollarını ayıran, o günden bu yana kulüp çalıştırmayan Okan Buruk ve Fenerbahçe'nin 2014-2015 sezonunda teknik direktörlüğünü yapan İsmail Kartal ise adı geçen diğer isimler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN