Quaresma'dan sürpriz hamle! Türkiye'ye geri dönüyor!

Quaresma'dan sürpriz hamle! Türkiye'ye geri dönüyor!

7 sezon boyunca Beşiktaş forması altında gösterdiği performansla siyah-beyazlı taraftarların sevgilisi haline gelen son olarak ise Premier Lig ekibi Vitoria Guimaraes formasını terleten Portekizli yıldız Quaresma Türkiye'ye geri dönüyor.

Son olarak Portekiz Premier Lig ekibi Vitoria Guimaraes formasını terleten Beşiktaş'ın eski yıldızı Portekizli hücum oyuncusu Ricardo Quaresma Türkiye'ye geri dönüyor. 39 yaşındaki yıldız futbolcunun sürpriz hamlesi Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı.

7 sezon boyunca Beşiktaş formasını terleten, 2019-20 sezonunda ise siyah-beyazlı ekipten ayrılarak Kasımpaşa'ya transfer olan sonraki süreçte ise Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes'e imza atan Portekizli golcü oyuncu Ricardo Quaresma'dan sürpriz bir hamle geldi. 39 yaşındaki golcü futbolcu Türkiye'ye geri dönmek için hazırlıklara başladı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; siyah beyazlı takımda 2 dönemde (2010-2013 ve 2015-2019) toplam 7 sezon forma giyen Portekizli yıldız, kariyerinin finali için Beşiktaş'ın yönetimi ile iletişime geçti.

Futbola veda etmeye hazırlanan Portekizli yıldız, jübilesini Vodafone Park'ta, kendisini çok seven siyah beyazlı taraftarların önünde yapmak istiyor. 39 yaşındaki futbolcunun, bu maçta Beşiktaş'ın karşısında kariyerinin bir diğer önemli takımı Porto'yu rakip olarak görmek istediği iddia edildi.

Ricardo Quaresma - Oyuncu profili | Transfermarkt

Ricardo Quaresma'nın bu organizasyonun gerçekleşmesi halinde söz konusu maçta iki takımın da formasını giymeyi planladığı ifade edildi.

Tecrübeli futbolcunun maçtan elde edilecek geliri 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzedelere bağışlamak istediği öne sürüldü. Siyah-beyazlı ekibin, Portekizli yıldızın bu teklifine sıcak bakabileceği öne sürülürken Quaresma'nın son kez Beşiktaş forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN