Rekor bonservis bedeliyle transfer edilmişti! Fatih Terim'in vazgeçilmeziydi: Yeni takımı herkesi şaşırttı

Rekor bonservis bedeliyle transfer edilmişti! Fatih Terim'in vazgeçilmeziydi: Yeni takımı herkesi şaşırttı

Gelecek sezon üç kulvarda mücadele edecek son şampiyon Galatasaray, bir yandan iddialı bir kurmanın planlarını yaparken bir yandan da kadroda düşünülmeyen oyuncularıyla vedalaşmak istiyor. Aslan bu doğrultuda yıldız futbolcusu ile yolları ayırmak için geri sayıma geçti.

Geride bıraktığımız sezonu 88 puanla şampiyon olarak tamamlayarak 23. zaferine ulaşan Galatasaray, yeni sezon çalışmalarının ikinci etabını gerçekleştirmek amacıyla Avusturya'ya gitti. Aslan, Ayın 18'ine kadar Bad Waltersdorf kasabasında yeni sezona hazırlanacak. Şuana dek herhangi bir transfer gerçekleştiremeyen sarı-kırmızılı ekip, rekor bonservis bedeliyle takıma katılan ancak beklentilerin altında kalan yıldız ismiyle vedalaşmak için geri sayıma geçti.

Bir yandan Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına mücadele edebilecek iddialı bir takım kurnaya çalışan Galatasaray, bir yandan da kadroda düşünülmeyen oyuncuları elden çıkartarak gelir elde etmeyi amaçlıyor.

Sarı-kırmızılı ekip, bu doğrultuda iki sezon önce Romanya ekibi Universitatea-Craiova takımından 6.5 milyon euro karşılığında transfer edilen ancak performansı hayal kırıklığı yaratan Alexandru Cicâldău ile vedalaşmak istiyor.

Son 10 yıldaki en pahalı en transferler arasında yer alan Rumen orta saha oyuncusu ile yollarını ayırmak isteyen Galatasaray'a müjdeli haber geldi.

Rekor bonservis bedeliyle transfer edilmişti: Cicaldau'nun yeni takımı herkesi şaşırttı

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Başakşehir, Galatasaray forması giyen Alexandru Cicâldău’nun transferi için Rumen futbolcunun temsilcisiyle görüştü.

Sarı-kırmızılı ekibin, Rumen orta saha oyuncusunu takımda düşünmediği kaydedilirken tecrübeli orta saha oyuncusunun İstanbul faktörü nedeniyle Başakşehir'e imza atabileceği öne sürüldü.

sarı-kırmızılı kulübün son 10 sezondaki en pahalı 10 transferi

Nicolò Zaniolo- 2022-23 sezonu- 15 milyon euro
Mbaye Diagne: 18/19 sezonu- 13 milyon euro
Bruma: 2013-14 sezonu- 13 milyon euro
Younès Belhanda: 2017-2018 sezonu- 10 milyon euro
Nordin Amrabat: 2012-13 sezonu- 8.6 milyon euro
Maicon: 2017-18 sezonu- 8 milyon euro
Wesley Sneijder: 2012-13 sezonu- 7.5 milyon euro
Badou Ndiaye: 2017-18 sezonu- 7.50 milyon euro
Burak Yilmaz: 2012-13 sezonu- 7 milyon euro
Victor Nelsson: 2021-22 sezonu- 7 milyon euro
Alexandru Cicaldau: 2021-222 sezonu 6.5 milyon euro

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN