Resmen bitti bu iş! Liverpool'un dünya yıldızı Galatasaray için İstanbul'da: İmzalar atılıyor

Resmen bitti bu iş! Liverpool'un dünya yıldızı Galatasaray için İstanbul'da: İmzalar atılıyor

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray, Devler Ligi'ne yakışan bir kadro kurmak için düğmeye bastı. Aslan bu doğrultuda İngiliz devi Liverpool'un dünya yıldızını gözüne kestirdi.

Okan Buruk yönetiminde 2018-19 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretine son vererek 23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, transferde büyük oynamaya hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, savunmasına İngiliz devi Liverpool'un dünyaca ünlü ismini katacak.

Geçtiğimiz sezon Icardi, Mertens, Torreira , Zaniola ve Mata gibi yıldız isimleri kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, bu kez İngiliz devi Liverpool'un yıldız ismini gözüne kestirdi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından Süper Lig'den çekilen Hatayspor'dan kış transfer dönemimde sol bek Sam Adekugbe'yi kiralık olarak kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, Kanadalı oyuncunun performansından memnun kalmadı. Aslan yeni bir sol bek için arayışlara başlarken Liverpool'un Yunan savunma oyuncusu Konstantinos Tsimikas için girişimlere başladı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Liverpool forması giyen Konstantinos Tsimikas’ın temsilcisi İstanbul’a geldi ve Galatasaray ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Bu sezon Liverpool formasını 28 maçta terleterek takımına 6 asistlik katkı sunan tecrübeli oyuncunun Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a imza atmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Kostas Tsimikas resmen Liverpool'da | Goal.com Türkçe

Yunan futbolcunun sarı-kırmızılı ekip hakkında Trabzonspor'da forma giyen Bakasetas ve Siopis'ten bilgi aldığı öne sürüldü. Aslan'ın kısa süre içerisinde Yunan oyuncuyu kadrosuna katması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN