Rıdvan Dilmen o tarihte yorumculuğu bırakıyor! Canlı yayında duyurdu, emekli oluyor

Rıdvan Dilmen o tarihte yorumculuğu bırakıyor! Canlı yayında duyurdu, emekli oluyor

Bu sezonun başında TV8,5 ile anlaşan Rıdvan Dilmen, '%100 Futbol' programında Murat Kosova ile futbol maçlarını değerlendiriyor. 61 yaşındaki yorumcu, ekranlara veda edip emekli olacağı tarihi resmen açıkladı. İşte detaylar...

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TV8,5 kanalında yayınlanan '%100 Futbol' programında kariyerinin sonlarına geldiğini açıkladı ve gelecek sezonun bitiminde yorumculuğu bırakacağını paylaştı.

Gazete Pencere'de yer alan habere göre, 61 yaşındaki spor insanı, canlı yayında şu açıklamalarda bulundu:

"Bir sene daha buradayım, Acun Medya ile anlaşmamızı yaptık, gelecek sezondan sonra jübilemi yapmak istiyorum. Kendim böyle bir karar aldım."

DAHA ÖNCE DE YORUMCULUĞU BIRAKMIŞTI

Eski futbolcu ve teknik direktör Rıdvan Dilmen, yorumculuk kariyerine dönemin yayıncı kuruluşu olan Lig TV'de başladı, daha sonra NTV ve NTV Spor'da '%100 Futbol' programında yorumculuk yaptı.

Ünlü isim, yaklaşık 15 yıl boyunca bu kanallarda yorumculuğuna devam etti. 2021 yılında yorumculuğu bırakan Rıdvan Dilmen, 1 yılın ardından sezon başında TV8,5 ailesine katıldı. Rıdvan Dilmen ayrıca dijital medyada Sports Digitale Youtube kanalında da birçok kez yayınlara katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN