Rıdvan Dilmen'den şok Fenerbahçe sözleri! Dilmen Kanarya'yı övdü Kartal'ı eleştirdi: "Gördüğüm en iyi kadro"

Rıdvan Dilmen'den şok Fenerbahçe sözleri! Dilmen Kanarya'yı övdü Kartal'ı eleştirdi: "Gördüğüm en iyi kadro"

Trendyol Süper Lig'in 7'inci haftasında haftayı galibiyetle kapatan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı yorumlayan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kanarya'yı överken Kartal'ı eleştirdi.

Trendyol Süper Lig'in 7'inci haftasında Fenerbahçe sahasında Rizespor'u 5-0'la geçerken, Beşiktaş'ta deplasmanda Konyaspor'u 2-0 mağlup etti.

İki karşılaşmanın ardından mücadeleleri yorumlayan spor yorumcusu ve efsane Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'yi överken Beşiktaş'ı eleştirdi.

Öncelikle İsmail Kartal'ı öven Dilmen "İsmail Kartal'ın hakkının verilmesi lazım, büyük bir teknik adamlık yapıyor." dedi.

ridvan1.jpg

Fenerbahçe kadrosunun tarihin en iyi kadrosu olduğunu söyleyen duayen futbol yorumcusu "Kendi oynadığım dönem dahil. Ben bu kadar iyi bir Fenerbahçe görmedim. Tarihin en iyi kadrolarından biri diyordum ama vazgeçtim; tarihin en iyi kadrosu" şeklinde konuştu. İsmail Yüksek'i de öven Dilmen "Fenerbahçe'nin şu anda bu kadar iyi oynayabilmesinin sebebi 6 numara almaması. İsmail Yüksek mükemmel bir performans gösteriyor. Onun yerine bir yabancı olsa 3. Türk kim olacak kadroda?" dedi.

ridvan2.jpg

Beşiktaş'ın en iyi performansını vermediğini söyleyen Rıdvan Dilmen "Milli aradan sonra Beşiktaş, Galatasaray derbisi ile başlıyor. Final maçı olabilir Beşiktaş için. Beşiktaşlı gençler serzenişlerde bulunuyor haklı olarak. Bana kalırsa Şenol Güneş de oyuncular da hatalı çünkü potansiyeli gösteremiyorlar. Beşiktaş, Türkiye'nin en eski kulübü. Taraftarlar serzenişinde haklı ama bu tepkinin zararı kime? Beşiktaş'a. Şu anda takım tamamlanmış durumda o yüzden bu kadar tepkinin bir yararı olmaz" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN