Rigobert Song: Tüm hayatımı Galatasaray'a verdim

Rigobert Song: Tüm hayatımı  Galatasaray'a verdim

Kamerun Milli Takımı teknik direktörü Rigobert Song, Türkiye'yi özlediğini belirterek "Cim Bom... Cim Bom'u seviyorum. 4 yıl orada oynadım. Tüm hayatımı onlara verdim. Onlar bana aynı şeyi verdiler. Türkiye'yi çok özlüyorum'' dedi.

Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası'nda gruplar belli oldu. 32 ülkenin mücadele edeceği 2022 Dünya Kupası için şu ana kadar 29 takım kesinleşirken kalan 3 bilet sahiplerini bekliyor.

Kamerun Milli Takımı teknik direktörü Rigobert Song, Dünya Kupası kura çekimi sırasında TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

''TÜM HAYATIMI CİM BOM'A VERDİM''

Türkiye'yi özlediğini vurgulayan Song, şunları söyledi:

''Cim Bom... Cim Bom'u seviyorum. 4 yıl orada oynadım. Tüm hayatımı onlara verdim. Onlar bana aynı şeyi verdiler. Çok mutluydum. Galatasaray ve Türkiye'de oynadığım için çok mutluydum. Galatasaray, Türkiye'deki ilk takımım. Onlarla her şey kazandım. Türkler bizim gibi. Trabzonspor'da iki yıl oynadım. Çok mutluydum. Türkiye'yi çok özlüyorum. Şu anda da mutluyum. Bana öğrettiğiniz şeyleri başkalarına öğretiyorum. Belki Türkiye'de daha sonra teknik direktör olarak dönerim. Kim bilir? Türkiye'yi çok seviyorum.

GÜZEL BİR DENEYİM OLACAK

Hayatım boyunca futbol için çalıştım. Bu Dünya Kupası Katar'da oynanacak. Bence bu güzel bir deneyim olacak. Kamerun güvenli bir takım. Çalışkan bir takım. Umarım her şey çok güzel olacaktır

ÇOK İYİ BİR TAKIMIMIZ VAR

Bu bir turnuva. Kolay olacağını söylemiyorum. Ancak o an geldiğinde kazanmak için gerekeni yapacağız ve çalışacağız. Çok iyi bir takımımız var. Fark yaratmaya çalışacağız. Brezilya da o grupta. Gerekeni yapıp ikinci tura kalmak istiyoruz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN