Rıza Çalımbay açıkladı: Sivasspor Cimbom'un yıldızına kancayı taktı

Rıza Çalımbay açıkladı: Sivasspor Cimbom'un yıldızına kancayı taktı

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Galatasaray'ın Rumen yeteneği Olimpiu Moruţan'ı gözüne kestirdi. Kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Rıza Çalımbay Rumen yetenek hakkında "Başkanımız uğraşıyor. Olabilirse iyi olur. Verdiğimiz isimlerden bir tanesi. Gerçekten iyi bir oyuncu. Belki istediği şansı orada bulamamıştır. Türkiye'ye uyum sağlayamamıştır. Bizde olabilir" açıklamasında bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerim Sivasspor, Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen Rumen futbolcu Olimpiu Moruţan'ı gözüne kestirdi.

Tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay Morutan'ı transfer etmek istediklerini açıklayarak "Başkanımız uğraşıyor. Olabilirse iyi olur. Verdiğimiz isimlerden bir tanesi. Gerçekten iyi bir oyuncu. Belki istediği şansı orada bulamamıştır. Türkiye'ye uyum sağlayamamıştır. Bizde olabilir. Avrupa kupası da oynayacak. Onun için çok çok önemli. Galatasaray'a çok kuvvetli şekilde geri dönmek isteyecektir. Bizim orası bir fırsat olabilir. Neticede bu Galatasaray'a, Morutan'ın düşüncesine bağlı" dedi.

morutan.jpg

Rıza Çalımbay’ın ısrarla istediği oyuncular arasında yer alan Morutan ile ilk görüşme gerçekleştirildi.

Olimpiu Morutan, futbol kariyerinde ise 213 maça çıktı. 20 gol atan Morutan, 29 kez sarı kartla, 2 kez de kırmızı kartla cezalandırıldı. Genç oyuncu, Romanya A Milli Takımı’nda da 3 kez forma giymeyi başardı. Rumen oyuncu, geçen sezon ise sarı-kırmızılı forma ile 33 karşılaşmada görev alırken, 3 gol, 5 asist kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN