Ronaldo Müslüman mı oldu? Portekizli yıldızın o hali herkesi şaşırttı! Besmele çekerek...

Futbol hayatını Suudi Arabistan ekibi Al Nassr forması altında sürdüren Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Müslüman mı oldu? Golcü futbolcunun o hali herkesi şaşırttı.

Portesini çizen İranlı engelli ressam Fatemeh Hamami'ye dokunduğu ve sarıldığı için İran'da 99 kırbaç cezasıyla yargılanan Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo Müslüman mı oldu? Yıldız futbolcunun o hali herkesi şaşırttı.

İran'da engelli ressam Fatemeh Hamami ile bir araya gelerek Hamami'ye sarılan ve 'İran yasalarına göre' bir suç işleyerek 99 kırbaç cezası ile yargılanan golcü futbolcu, herkesi şaşırtan bir duruma imza attı.

EURO 2024 Elemeleri J Grubu’nda sahasında Slovakya ile karşı karşıya gelen Portekiz, rakibini 3-2 mağlup ederek zafere ulaştı.

Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi takımın 2-0 üstünlüğü ile geçerken 29. dakikada penaltı vuruşunda topun başına geçen Portekizli dünya yıldızı Ronaldo, penaltı atışını kullanmadan önce besmele çekti. Yıldız futbolcunun penaltı atışını besmele çekerek kullanması şaşkınlık yaratırken 'Ronaldo Müslüman mı oldu?' sorusunun sorulmasına da neden oldu.

Öte yandan Ronaldo, Slovakya karşısında milli forma altında 200. maçına çıkarken karşılaşmada rakip filelere attığı iki golle Portekiz Milli Takımı'nda 125. golünü kaydetti ve futbol tarihinde milli formayla 125 gol atan ilk futbolcu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN