Sacha Boey fırtınası Bayern Münih'i sardı: İmza atar atmaz kriz kapıda!

Sacha Boey fırtınası Bayern Münih'i sardı: İmza atar atmaz kriz kapıda!

Galatasaray'dan tarihi rekorla transfer olan Sacha Boey, henüz forma şansı bulamadı. Bayern Münih'te etkili olan Sacha Boey fırtınası etkili oldu. Bayern Münih teknik direktörü Thomas Tuchel'in kararları sonucunda kriz kapıya dayandı. İşte, Sacha Boey'siz ilk mağlubiyet...

BURAK ÖZTOPRAK

Bayern Münih'e rekor fiyatla transfer olan Sacha Boey fırtınası başladı. Teknik direktör Thomas Tuchel'in kararları tüm takımı rahatsız ediyor. İmzayı atan Boey henüz forma şansı bulamazken krizle karşı karşıya kaldı. İşte tüm detaylar...

Bayern Münih'in yeni yıldızı Sacha Boey, henüz takıma ısınma fırsatı bulamadan futbol dünyasını sarsan bir krizin odağında yer aldı. Galatasaray'dan rekor bir ücretle, tam 30 milyon euro karşılığında Alman devine katılan Boey'in, Şampiyonlar Ligi'ndeki Lazio maçında sahaya çıkarılmaması, teknik direktör Thomas Tuchel ile takım arasında gergin anların yaşanmasına sebep oldu.

goal-multiple-images-2-split-facebook-58.jpg

BOEY'SİZ SAHAYA ÇIKTILAR, MAĞLUBİYETLE AYRILDILAR!

Ara transfer döneminin en gözde isimlerinden biri olarak Bayern Münih'e katılan Boey, Lazio maçında forma şansı bulamayınca, Thomas Tuchel'in kararları sorgulanmaya başlandı. Maçın 1-0'lık mağlubiyetle sonuçlanması ise bardağı taşıran son damla oldu.

BAYERN MÜNİH'TE TEKNİK DİREKTÖR DEPREMİ: TUCHEL Mİ, FLİCK Mİ?

Bayern Münih, ligde beklenen performansı sergileyemeyince, Alman basınında çıkan haberlere göre; Sacha Boey krizi sonrası Thomas Tuchel'in koltuğu sallantıda. Kulübün, eski başarılı günlerine dönüş planı olarak Hansi Flick'i yeniden takımın başına getirmeyi düşündüğü konuşuluyor.

1080355472-34-0-2765-2048-1920x0-80-0-0-8d22ec37c95630ad37aa7047f01bef71.jpg

BOEY'İN BAYERN MÜNİH MACERASI: KISA SÜREDE BÜYÜK BEKLENTİLER

Bayern Münih'e transfer olduktan sonra sadece 3 resmi maçta forma giyen ve bu süreçte fark yaratma şansı bulamayan Boey, takımın ve taraftarların sabırsızlıkla beklediği performansı sergileyebilmek için zamanla yarışıyor. 23 yaşındaki Fransız sağ bekin, takıma adaptasyon süreci ve saha içindeki etkisi merakla takip ediliyor.

Sacha Boey ve Bayern Münih'in bu krizi nasıl aşacağı, futbol dünyasının gündemindeki en merak edilen konular arasında yer alıyor. Bayern Münih'in gelecek maçları ve teknik direktör koltuğundaki isim, bu krizin çözümünde kilit rol oynayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN