Saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler 34 günün ardından tekrar sahalarda!

Saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler 34 günün ardından tekrar sahalarda!

Ankaragücü-Rizespor maçının bitişinde saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, bugün oynanan İstanbulspor-Konyaspor karşılaşmasında düdük çaldı. Sahalara geri dönen hakem Meler 34 gün herhangi bir maçta görev almamıştı. Halil Umut Meler’e karşılaşma öncesi iki takım da çiçek vererek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Süper Lig’in 20’nci haftasında İstanbulspor, sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi.

11 Aralık 2023 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler, karşılaşmanın bitiş düdüğünü çalmış ve daha sonra sahaya giren MKE Ankaragücü Eski Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler’e yumruklu saldırıda bulunmuştu.

Hastanede gördüğü tedavinin ardından taburcu olan ve o günden bu yana herhangi maçta görev almayan Meler, 34 gün sonra sahalara İstanbulspor - Konyaspor maçıyla geri döndü.

yeni-proje-4

İKİ TAKIM DA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

İstanbulspor - Konyaspor maçıyla sahalara geri dönen Halil Umut Meler’e karşılaşma öncesi iki takım da çiçek verdi.

Öte yandan görevine kaldığı yerden devam eden Meler, taraftarların fotoğraf isteğini geri çevirmedi.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN