Saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler 34 günün ardından tekrar sahalarda!

Saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler 34 günün ardından tekrar sahalarda!

Ankaragücü-Rizespor maçının bitişinde saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, bugün oynanan İstanbulspor-Konyaspor karşılaşmasında düdük çaldı. Sahalara geri dönen hakem Meler 34 gün herhangi bir maçta görev almamıştı. Halil Umut Meler’e karşılaşma öncesi iki takım da çiçek vererek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Süper Lig’in 20’nci haftasında İstanbulspor, sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi.

11 Aralık 2023 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler, karşılaşmanın bitiş düdüğünü çalmış ve daha sonra sahaya giren MKE Ankaragücü Eski Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler’e yumruklu saldırıda bulunmuştu.

Hastanede gördüğü tedavinin ardından taburcu olan ve o günden bu yana herhangi maçta görev almayan Meler, 34 gün sonra sahalara İstanbulspor - Konyaspor maçıyla geri döndü.

yeni-proje-4.jpg

İKİ TAKIM DA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

İstanbulspor - Konyaspor maçıyla sahalara geri dönen Halil Umut Meler’e karşılaşma öncesi iki takım da çiçek verdi.

Öte yandan görevine kaldığı yerden devam eden Meler, taraftarların fotoğraf isteğini geri çevirmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN