Samet Aybaba yerinden izledi! Beşiktaş'a 10 milyon euroluk savunmacı: Kartal bombayı patlatıyor...

Samet Aybaba yerinden izledi! Beşiktaş'a 10 milyon euroluk savunmacı: Kartal bombayı patlatıyor...

Gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almayı hedefleyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Kartal, 10 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini geçiren Beşiktaş, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Savunma hattını güçlendirmeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 10 milyon euroluk savunmacıyı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdıktan sonra Fernando Santos'u takımın başına getiren siyah-beyazlı yönetim, gelecek sezon için kolları sıvadı. Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, gözünü 10 milyon euroluk savunma oyuncusuna dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Kartal'ın Genel Koordinatörü Samet Aybaba, önceki akşam UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçında karşı karşıya gelen ve 1-1 sona eren Sporting-Atalanta karşılaşmasını takip etti.

Aybaba'nın Atalanta'da forma giyen Berat Djimsiti'yi izlediği öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu, bu sezon İtalyan ekibinin forması altında 34 karşılaşmada görev alırken 1 gole imza attı.

Beşiktaş'tan Berat Djimsiti atağı

Aybaba'nın ayırca Sporting Lizbon formasını terleten Sebastian Coates'i de takip listesine aldığı öne sürüdü. Her iki futbolcu da dün akşam oynanan karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı. Her iki oyuncu hakkında detaylı rapor hazırlaya Aybaba'nın olumlu yönde görüş belirttiği öne sürüldü.

Sebastián Coates - Player profile 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN