Şampiyon kupasına kavuştu

Şampiyon kupasına kavuştu

Şampiyon Galatasaray, Fenerbahçe derbisi sonrasında 23’üncü şampiyonluğunu kutladı. Mücadele sonunda sahaya kurulan platformda yapılan ışık şovları ve konserlerin ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin takdim ettiği kupaya kavuşan Cimbom, büyük coşku yaşadı.

Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlamayı garantileyen Galatasaray’ın taraftarları, takımlarının Fenerbahçe ile oynadığı derbiye yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmanın başlamasına saatler kala stat etrafında toplanan taraftarlar; meşaleler yakıp, marşlar söyleyerek şampiyonluğu kutladı.

Daha sonra stada geçerek tribünleri tamamen dolduran taraftarlar, tezahürat ve şarkılarla futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Futbolcuları tek tek tribüne çağırarak alkışlayan taraftarlar, Arjantinli yıldız oyuncu Mauro Icardi’ye ise özel ilgi gösterdi. Taraftarlar, Icardi için üzerinde İspanyolca “Icardi burada kal” yazılı pankart açtı. Karşılaşmanın başlamasına kısa süre kala biletsiz olduğu öğrenilen bir grup taraftar, stada girmeye çalıştı.

Güvenlik görevlileri, gişeleri geçerek kapılara kadar ilerleyen taraftarları, müdahale ederek dışarı çıkardı. Şampiyon Galatasaray, Fenerbahçe derbisi sonrasında 23. şampiyonluğunu kutladı. Maçın ardından sahada hemen platform kurularak kutlamalar kapsamında ışık gösterileri yapıldı. Simge Sağın, Kenan Doğulu gibi birçok sanatçı konser verdi.

Sezonun yıldızı Mauro Icardi ile Simge Sağın, Arjantinli oyuncu ile özdeşleşen ‘Aşkın Olayım’ şarkısını seslendirdi. Daha sonra oyuncular seçtikleri müzikler eşliğinde sahaya çıkarken Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Sarı-Kırmızlılara 2022-2023 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupasını takdim etti.

KUPA TÖRENİNDE AHMET ÇALIK UNUTULMADI

Şampiyonluk kutlamasında, geçen yıl trafik kazasında vefat eden milli futbolcu Ahmet Çalık unutulmadı.

Futbolculardan Abdülkerim Bardakcı ve Emre Taşdemir, giydikleri forma ve seçtikleri parçalarla bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Ahmet Çalık'ı andı.

Ahmet Çalık'ın giydiği 5 numaralı sarı-kırmızılı formayla sahaya gelen Abdülkerim Bardakcı, Sezen Aksu'nun "Yalnızca Sitem" şarkısı, üzerinde Ahmet Çalık'ın resminin yer aldığı formayı giyen Emre Taşdemir da Gökhan Kırdar'ın "Yerine Sevemem" parçası eşliğinde sahneye çıktı.upasının alınmasının ardından büyük sevinç yaşayan futbolcular, kupayla sahaya inerek tribünleri gezdi ve taraftarları selamladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN