Şampiyonluk sevincinde Bakasetas'ın çorabını alan taraftar: Herkes çorabı ziyaret ediyor

Trabzonspor kulübü, Antalyaspor karşılaşmasında sahaya girerek Bakasetas'ın ayağındaki çorabı 'şampiyonluk hatırası' olarak alan taraftar Ömer Koç ile Yunan Yıldız Bakasetas'ı tanıştırdı. Taraftar Ömer Koç, o anları "Zor oldu ama aldım. Çorabı aldık ama görücüsü çok. Köyde herkes çorabı ziyarete geliyor" ifadeleriyle anlattı.

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, bitime 3 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 38 yıllık hasreti dindirdi.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle beraber binlerce bordo-mavili taraftarlar sahanın içerisine girerek futbolculara sarılmak istedi. Sevinç gösterileri sırasında taraftarlar, Trabzonspor'un Yunan yıldızı Bakasetas’a yoğun ilgi gösterdi. Yunan futbolcunun sağ ayağına giydiği çorabı alan taraftar Ömer Koç, Bakasetas’ın çorabını ‘altın ayak’ ifadeleriyle gösterdiği videoyu sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştı.

ŞAMPİYONLUK HATIRASI

Taraftarların büyük ilgi gösterdiği görüntüler sonrasında bordo-mavili kulüp, taraftar Ömer Koç’u tesislere davet ederek Bakasetas’tan ‘şampiyonluk hatırası’ olarak aldığı çorabı çerçeveleten taraftar Koç ile Bakasetas'ı buluşturdu.

Ziyaretine gelen taraftarla kucaklaşan Bakasetas, Koç'un ‘şampiyonluk hatırası’ olarak aldığı çorabı imzalayarak Koç'a forma hediye etti. Bordo-mavili kulüp, Bakasetas ile hayranının tanışma görüntülerini sosyal medyada paylaştı.

"ÇORABI ALDIK AMA GÖRÜCÜSÜ ÇOK"

Trabzonspor tarafından paylaşılan videoda çorabı almakta zorlandığını anlatan taraftar Ömer Koç, “Bakasetas’ın etrafını 20-30 kişi sarmıştı. Tişörtünü almaya çalıştım ama alamadım. Ayak tarafı bana gelmişti. İkisini de çıkarıp alayım dedim, birisini çektim yarıda kaldı, alamadım. Diğer ayağındaki çorabı aldım. Zor oldu ama aldım. Çorabı aldık ama görücüsü çok. Köyde herkes çorabı ziyarete geliyor” dedi.

"BEN DE ÇOK EĞLENDİM"

Bakasetas ise maç sonrasında kalabalığın arasında yaşadıklarını “O anda orada biri vardı. Onun olduğunu bilmiyordum. Bir anda ayağımdan çorabımı aldı. Ben de çok eğlendim” ifadeleriyle anlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN