Vitor Hugo: Şampiyonluğumuz, 2011'de yaşanan skandal nedeniyle 8. şampiyonluk olarak anılıyor

Vitor Hugo: Şampiyonluğumuz, 2011'de yaşanan skandal nedeniyle 8. şampiyonluk olarak anılıyor

Trabzonspor'un Brezilyalı savunma oyuncusu Vitor Hugo, bordo-mavili forma hakkında yaşadığı şampiyonluk hakkında "2010-11 sezonunda Fenerbahçe ile yaşanan skandal nedeniyle kulüp bu şampiyonluğu 8. şampiyonluk olarak adlandırıyor. Tarif edilemez bir mutluluk. Şampiyon olduk. Bu başarıyı hak ettik mi? Kesinlikle!" açıklamasında bulundu

Evinde ağırladığı Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Trabzonspor'da başarılı defans oyuncusu Vitor Hugo, bordo-mavili takımla yaşadığı tarihi şampiyonluk hakkında açıklamalarda bulundu.

Brezilya basınından UOL Esporte'ye konuşan 30 yaşındaki savunma oyuncusu "Cumartesi yaşananlarla hiçbir şey kıyaslanamaz. Maç bittiğinde bütün stadyum çöktü resmen! Taraftarlar sahaya indi. Çılgındı. Sokaklardaki sevinç etkileyiciydi." diye konuştu.

"REKOR SÜREDE İYİLEŞTİM"

Yaşadığı sakatlık sonrasında beklenenden erken sürede iyileştiğini vurgulayan Vitor Hugo, "Normalde önümüzdeki sezon sahalara dönebilirdim. Tedavinin bir parçası olarak Brezilya'ya gittim. Tanrı'ya teşekkürler... Rekor sürede iyileştim. Arkadaşlarıma, aileme, doktorlara fizyoterapistlere teşekkür ederim." dedi.

"YAŞANAN SKANDAL NEDENİYLE 8. ŞAMPİYONLUK OLARAK ADLANDIRILIYOR"

Trabzonspor'un bu sezon elde ettiği şampiyonluğu 8. şampiyonluk olarak görmesine de değinen tecrübeli stoper şunları söyledi:

"2010-11 sezonunda Fenerbahçe ile yaşanan skandal nedeniyle kulüp bu şampiyonluğu 8. şampiyonluk olarak adlandırıyor. Tarif edilemez bir mutluluk. Şampiyon olduk. Bu başarıyı hak ettik mi? Kesinlikle!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN