Hüseyin Eroğlu Samsunspor'dan ayrıldı

Hüseyin Eroğlu Samsunspor'dan ayrıldı

Samsunspor Kulübü, takımın teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırdığını açıkladı. Süper Lig'de sadece bir puan toplayan ve takımın başında beş maçtır görev yapan Eroğlu, oyuncular ve kulüp çalışanlarıyla vedalaşarak ayrıldı.

Samsunspor Kulübü, Süper Lig'de mücadele eden takımın teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırdığını duyurdu. Ligde oynadığı 5 maçta sadece 1 puan toplayabilen Eroğlu, oyuncular ve kulüp çalışanlarıyla vedalaştı.

"TEŞEKKÜRLER HÜSEYİN EROĞLU"

Kulübün yaptığı açıklamada, "Teşekkürler Hüseyin Eroğlu! Süper Lig hasretine son vermemizde büyük katkıları olan teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile bugün yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı anlaşma sağlanarak yollarımızın ayrılmasına karar verildi. Eroğlu'na Samsunsporumuza yaptığı katkılar ve yaşattığı mutluluklar için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi. Samsunspor Kulübü, yeni teknik direktör arayışlarına başlayacağını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN