Santos hemen gönderilmesini istedi: Eşyalarını topladı, ayrılıyor! Beşiktaş, dünya yıldızına kapıyı gösterdi

Santos hemen gönderilmesini istedi: Eşyalarını topladı, ayrılıyor! Beşiktaş, dünya yıldızına kapıyı gösterdi

Beşiktaş'ın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ünlü futbolcu, performansı dolayısıyla teknik direktör Fernando Santos'u da ikna edemeyince gönderilecekler listesinin başına yazıldı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta AC Milan'dan büyük umutlarla kadroya katılan Ante Rebic, Fernando Santos'un da gözüne girmeyi başaramadı.

Frankfurt ve AC Milan formalarıyla gösterdiği başarılı performansın ardından Beşiktaş'ın yolunu tutan Hırvat yıldız Ante Rebic, siyah-beyazlı ekibe katıldığı günden bu yana istenilen seviyeye bir türlü ulaşamadı.

2023/08/02/rebic.jpg
Ante Rebic

ANTE REBIC, BEŞİKTAŞ'TAN AYRILIYOR MU?

Teknik direktör Fernando Santos'un zaman zaman sonradan oyuna aldığı Ante Rebic performansında düzelme olmayınca Portekizli hocanın yedek kulübesine hapsettiği isimler arasında yer aldı.

Fernando Santos son olarak Konyaspor maçının kadrosuna da dahil etmediği Ante Rebic'i takımdan gönderme kararı aldı ve olumsuz raporunu yönetime iletti. Beşiktaş formasıyla bu sezon 23 maçta forma giyen Ante Rebic tek gol sevincini Türkiye Kupası'nda Eyüpspor'a karşı yaşadı. Rebic ayrıca takım arkadaşlarına 5 kez de gol pası verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN